Getty Images for IMG
Sve je na svom mjestu

Zvijezda serije 'Djevojka imena Feriha' postala je majka: U istoj godini se vjenčala i dobila bebu

Ova godina će turskoj glumici Hazal Kayi ostati u lijepom sjećanju: u veljači se nakon pet godina veze vjenčala za 14 godina starijeg glumca, a prije nekoliko dana im je stigla i prinova. .

Ova godina će turskoj glumici Hazal Kayi ostati u lijepom sjećanju: u veljači se nakon pet godina veze vjenčala za 14 godina starijeg glumca, a prije nekoliko dana im je stigla i prinova. .

Zvijezda turskih serija, glumica Hazal Kaya (29), u studenom je primila u naručje svog sićušnog sina Fikreta Alija, koji je pri rođenju bio težak 2,68 kg, a dugačak 46,5 cm. Džepna Venera, kako turski mediji nazivaju zelenooku brinetu Hazal Kayu rodila je u jednoj istanbulskoj privatnoj bolnici.

Njezin je suprug, glumac Ali Atalay (43), neposredno nakon porođaja objavio i prvu obiteljsku fotografiju iz bolničke sobe.

Par se vjenčao u veljači ove godine nakon pet godina veze, a sin im se rodio samo devet mjeseci kasnije. U slatkome iščekivanju, supružnici su ovoga ljeta ponosno pokazivali Hazalin veliki trbuh objavivši nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a pri tome odavši i nadimak još nerođenoga mališana.

"Radije ću sama objaviti trudničku fotografiju, nego da me uslikaju paparazzi. Ovo je Fiko!" – prokomentirala je Hazal svoj trudnički trbuh, istovremeno se obraćajući i zloglasnom turskom žutom tisku koji prati svaki korak javnih osoba.

Hazal Kaya već je niz godina jedna od najbolje plaćenih turskih glumica. Za glavnu ulogu Filiz u seriji "Naša priča", čije se snimanje završilo u svibnju ove godine, bila je plaćena 22500 eura po epizodi, a omiljeno je i lise s reklama pa je tako u reklami za jednog proizvođača deterdženta za suđe glumila sa svojom majkom Ayşegül, koja je inače odvjetnica. Ove je godine, kao zaštitno lice poznate turske firme sapuna Lux Arabia, zaradila vrtoglavih dva milijuna dolara.

Hrvatski su je gledatelji imali priliku gledati u seriji "Sila" kao Berin koju je tumačila sa samo 16 godina, u hit seriji "Strasti Orijenta" u ulozi Nihal, i u "Djevojka imena Feriha" kao Ferihu. Upravo ju je ova posljednja serija vinula u zvijezde i donijela joj pregršt glumačkih nagrada. I onda se odjednom cijeli njen život promijenio.

"Ubrzo nakon završetka serije saznala sam da imam dijabetes, oscilirala sam puno u težini i zbog naglih promjena visine šećera u krvi znala bih zaspati poslije jela. Trebalo mi je nekoliko mjeseci za prilagodbu i reformu života, promijenila sam prehranu i počela se intenzivno baviti sportom", otkrila je glumica kojoj su najveća podrška roditelji, majka Ayşegül i otac Serhat, oboje odvjetnici.

Zbog dijebetesa morala je prihvatiti strogi režim prehrane zbog čega već godinama pati. "Mrzim mit o konfekcijskome broju 34, niska sam i volim svoj okrugli trbuh. I holivudska zvijezda Salma Hayek je mala i debela, a unatoč tome je uspješna glumica", poručila je glumica koja je s 14 godina starijem glumcem ove godine uplovila u bračnu luku.

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 21: Hazal Kaya attends Ozgur Masur Show during Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul - March 2019 at Zorlu Center on March 21, 2019 in Istanbul, Turkey. (Photo by N. Baris Acarli/Getty Images for IMG)
Getty Images for IMG

Prije nego je upoznala svoga supruga Alija Atalaya, bila je u vezi s komičarem Sarpom Bozkurtom, kolegom sa seta serije "Strasti orijenta", i kasnije s pjevačem Canom Bomonom koji je predstavljao Tursku na Euroviziji 2012, ali te veze nisu potrajale.

Ali Atalay i Hazal Kaya upoznali su se 2014. preko zajedničkih prijatelja i odmah kliknuli, a kada je Hazalinoj majci dijagnosticiran rak dojke koji je uspješno izliječen, Ali im je bio glavni oslonac. Iako je među njima 14 godina razlike, paru to nikada nije smetalo.

ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 12: Zeynep Soylu (L) and Hazal Kaya (C) attend the Ozgur Masur show for Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul at Zorlu Center on October 12, 2016 in Istanbul, Turkey.  (Photo by Levent Kulu/Getty Images for IMG)
Getty Images for IMG

"Recept dobre veze za mene su ljubav, tolerancija i razumijevanje, godine nisu važne", komentirala je Hazal. Tijekom njihove petogodišnje veze, nekoliko su puta prekidali i mirili se, a Hazalina je ljubomora dospjela i u medije nakon što su se posvađali u jednome istanbulskome baru jer je Ali zagrlio prijateljicu. Ipak, ove godine su se vjenčali i njihovu idilu više nikakva ljubomora nije poluljala. Ipak, nevadno se dogodila nezgoda koja je nakratko pomutila njihovu sreću. U podrumu njihove kuće u elitnome istanbulskom naselju Zekeriyaköy, buknuo je požar zbog kvara na instalacijama. U trenutku izbijanja požara, Hazal je bila sama u kući s njihova tri psa i mačkom, ali su vatrogasci brzom intervencijom uklonili opasnost.

"Moj se suprug Ali, koji je u to vrijeme bio na snimanju, na vijest o požaru više uplašio od mene, najviše me bilo strah za moje kućne ljubimce", izjavila je hrabra Hazal, a par se privremeno preselio u kuću njegovih roditelja.

Linker
18. svibanj 2024 23:51