Jennifer Garner

 PROFIMEDIA
IMALA JE RAZLOG

Tinejdžerski provod u 51.-oj: Slavna glumica rasplesala se na premijeri novog filma

Američka glumica Jennifer Garner odlično se provela na premijeri božićne obiteljske komedije "Family Switch" u kojoj igra tinejdžerku zarobljenu u tijelu svoje majke.

Američka glumica Jennifer Garner odlično se provela na premijeri božićne obiteljske komedije "Family Switch" u kojoj igra tinejdžerku zarobljenu u tijelu svoje majke.

Glumica Jennifer Garner u travnju je proslavila 51. rođendan, a na premijeri svog novog filma, obiteljske božićne komedije "Family Switch" koja je snimljena u produkciji Netflixa, zablistala je u crvenoj mini haljini bez rukava i rasplesala se sa svojim glumačkim partnerom Edom Helmsom.

image

Rasplesani glavni glumci Ed Helms i Jennifer Garner na premijeri filma "Family Switch"

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

"Nikad nije izgledala je bolje", "Stvarno se zna zabavljati", "Jennifer je zakon", glasili su oduševljeni komentari njezinih obožavatelja, a za tinejdžersko ponašanje na crvenom tepihu Garner je imala jako dobar razlog. U filmu "Family Switch" slavna glumica igra tinejdžericu, zarobljenu u tijelu svoje majke, a ista nezgoda pogađa i sve ostale članove njezine obitelji. Glumačku ekipu predvode Jennifer Garner i Ed Helms - u ulogama roditelja, te Emma Myers i Brady Noon, njihove djece tinejdžera.

image

Jennifer Garner zablistala je u crvenoj haljini

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Urnebesna komedija mogla bi zaintrigirati i Jenniferinu djecu, adolescente Samuela, Seraphinu i Violet Affleck, koji, kako je izjavila, više od njezinih vole gledati filmove svog tate Bena Afflecka. "Uvjerena sam da im je neugodno gledati mamu kako ljubi nekoga ili plače", izjavila je glumica koja je nakon razvoda od Bena Afflecka sreću u ljubavi pronašla s američkim biznismenom Johnom Millerom, predsjednikom Uprave CaliBurgera.

image

Filmsku ekipu predvode Ed Helms, Emma Myers, McG, Brady Noon i Jennifer Garner

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Glumica često plijeni pozornost i svojim izgledom, a jednom je prilikom priznala da je na dijeti bila tek jedan put u životu. Liniju osim balansiranom, zdravom prehranom održava i redovitom tjelovježbom. Ove godine u svoju je dnevnu rutinu uključila i boksačke treninge pod vodstvom privatnog trenera, jer se morala pripremiti za snimanje trećeg nastavka akcijskog spektakla "Deadpool” u kojem igra zavodljivu bogatu nasljednicu i plaćenicu Elektru Natchios.

Linker
26. travanj 2024 04:17