Dessange
KAKO STILIZIRATI SREDNJE DUGU KOSU

Dodajte volumen svojem lobu: Hit frizura na tri načina

Bob i njegova duža verzija lob ovogodišnje su hit frizure, a s obzirom na to da se mogu jednostavno stilizirati nije nimalo čudno što ga mnoge zvijezde biraju.

Ove sezone Dessange je ponudio malo drugačiju verziju boba u obliku slojevito ošišane kose s lagano vidljivim prijelazima i predložio tri različita stylinga za tu frizuru koja će sigurno biti u trendu još nekoliko sezona.

Dessange

Bezvremenski bob bit će idealna ljetna frizura ako je stilizirate samo prstima. Lepršavost ćete postići oblikujući pramen po pramen čime možete imati "beach waves" frizuru iako niste vidjeli more ni plažu. Na istu tu dužinu kose možete se stilski vratiti u sedamdesete - inspirirajte se legendarnom glumicom Farah Fawcett koja je najbolji primjer ženstvenosti i elegancije ovog stila. Slojeviti vrhovi kose stiliziraju se od lica kako bi se postigao čim veći volumen, a jedna od glamuroznih verzija boba je i skupljena kosa visoko odignuta od lica.

Dessange

Dessange

Cijelu frizuru dodatno će naglasiti Dessange California pramenovi – tehnika posvjetljivanja kose slična balayageu, kojom se postiže svijetli ton kose dok korijen ostaje u prirodnom tonu.

Prednost svake Dessange tehnike posvijetljivanja kose je u tome što se kosa nikada ne zatvara u folije, reagira na zraku, dolazi do minimalnog tretiranja kose, kosa ne gubi elastičnost i zadržava prirodan sjaj.

Radi se pomoću kista, a ne folije, te se uzima veća površina kose i time se postiže efekt prirodne boje kose. Kako bi frizura i boja ostale blistave između tretmana - potrebno ju je obnavljati svaka dva mjeseca - koristite Natural Pigma šampone.

Maska (325 kn)

Volume Boosting sprej (165 kn)

Šampon+etui (222 kn)

Style-fixing Code (178 kn)

Thermo-active texturizing mist (129 kn)

Linker
18. travanj 2024 10:53