REUTERS
NAJKRAĆI REZ

Drastična promjena frizure: Kristen Steward s obrijanom glavom izgleda fantastično!

Na premijeri novog filma "Personal Shopper" američka glumica Kristen Steward bila je neprepoznatljiva. Iako je već više puta koketirala s plavom bojom, a njezina kosa je sve kraća i kraća, ovog puta potegnula je finalni potez - obrijala je glavu.

Transformacija se dogodila preko noći jer se još dan ranije, kada je viđena u večernjem izlasku s prijateljima, ispod crne kape nazirala njezina smeđa kosa. Iako nije otkrila postoji li poseban povod njezinoj ekstremnoj promjeni, mnogi smatraju da se radi o promjeni zbog snimanja novog filma "Underwater" u kojem znanstvena ekipa odlazi na opasno putovanje nakon potresa, a s obzirom na to da se većina radnje odvija "pod vodom" nema bolje frizure od par milimetara dugih vlasi.

Kristen Stewart at the
Profimedia, SIPA USA

Iako se radi o looku na koji se ne odlučuju mnoge žene, Stewart je pokazala da je najvažnije to - kako ga nosite. Naravno, njezine mačkaste oči, srcoliko lice, krasna koža, naglašene jagodice i lijepo oblikovane, tamne obrve idealne su za kratku frizuru, ali ključno je njezino samopouzdanje kojim je i ovog puta zračila ostavljajući dojam da platinasto plavi obrijani look nosi već godinama.

Kristen Stewart
at the
Profimedia, Newscom

Njezino gotičko modno izdanje odlično se uklopilo u osvježen izgled koji je "zaokružila" smoky eye make-upom. Iako je mnoge šokirala obrijanom glavom, neodoljivo je podsjećala na kultni kratki rez Demi Moore u filmu G. I. Jane. Ne možemo odlučiti kojoj bolje stoji!

Profimedia, Hollywood Archive

Linker
23. travanj 2024 12:15