Getty Images for Disney
Nova boja

Koja hrabra promjena nakon 18 godina! Shakira više nema plavu kosu

Svoje je prepoznatljive plave kovrče kolumbijska pjevačica Shakira (40) zamijenila frizurom koju je nosila samo jednom, i to prije 18 godina.

Njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom 2001. godine kad je izdala album "Laundry Service" i upravo je takvu - s dugim plavim kovrčama - pamtimo. Iako tijekom godina nije puno odstupala od svog blond looka, kojeg je u nekoliko navrata potamnila u medenu nijansu, Shakira se ovog puta odlučila za zanimljivu promjenu.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 17: Actress/Singer Shakira attends the Premiere of Walt Disney Animation Studios'
Getty Images
Shakira u veljači 2017. godine

2011. godine u videu za pjesmu "Rabiosa" bila je brineta, a na setu novog spota za pjesmu "Perro Fiel" s pjevačem Nickyjem Jamom (36) pojavila se, naime, s vatrenocrvenim uvojcima koji sežu do ispod struka. Odjevena u rupičasti crni top i sa šiltericom na glavi, latino diva svojom se promjenom pohvalila dvjema fotografijama na Instagramu i to uz naslov: Crvenokose se bolje zabavljaju!

A post shared by Shakira (@shakira) on

A post shared by Shakira (@shakira) on

Pop - reggaeton duet nalazi se na njezinom 11. studijskom albumu "El Dorado" koji je izašao u svibnju. U spotu za prvi singl s tog albuma "Me Enamoré" glumi njezin partner španjolski nogometaš Gerard Piqué (30). Upoznali su se 2010. na snimaju spota "Waka Waka (This Time For Africa)", a u 7 godina veze postali su roditelji su dvoje sinova - Milana (4) i Sashe (2).

Linker
18. travanj 2024 14:54