Getty Images
TREND

Manikura kao nakit: Očaravajući nokti koji su rađeni 300 sati

Misao vodilja nedavne revije brenda The Blonds bila je manikura kao nakit. Njujorška modna kuća svake godine u suradnji s Creative Nail Design, globalnim liderom u manikuri, predstavi očaravajuće nokte pa svi koji prate trendove s nestrpljenjem očekuju njihovu reviju.

Nokti su zgledom podsjećali na kristale, ali umjesto od pravog dragog kamenja, napravljeni su od njihovog praha. Svaki od njih ručno je obojen kako bi što više sličio ahatu i drugom dragom kamenju, a za njihovu izradu bili su potrebni sati - njih 300. Dizajnerski tim koji stoji iza njujorškog brenda, David i Phillipe Blond, odlučili su da će manikura biti jedini nakit koji će modeli nositi kako bi bila u prvom planu.

, New York, NY - 2/14/2017 - The Blonds Collection During New York Fashion Week 2017 - Runway

-PICTURED: Model
-, Image: 321042014, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

- Za ovaj show odbacili smo narukvice i prstenje jer smo željeli da nokti budu u prvom planu - izjavili su nakon revije na Tjednu mode u New Yorku. Jedinstveni nokti stvoreni su isključivo s proizvodima brenda CND, a osim onih koji podsjećaju na drago kamenje, u fokusu su se našli i nokti s perlicama omotanim žicom.

Getty Images

Linker
19. travanj 2024 05:55