Profimedia, Goff Photos
Promjena na bolje

Potpuno novi izgled Lindsay Lohan

Slavna glumica je, čini se, okrenula novu stranicu u životu i to proslavila - novom frizurom!

Slavna glumica je, čini se, okrenula novu stranicu u životu i to proslavila - novom frizurom!

U životu crvenokose zvijezde u nekoliko godina mnogo se toga promijenilo. Lindsay Lohan bila je tinejdžerska filmska zvijezda, pa kraljica tulumarenja, a sad je i komičarka!

Lindsay Lohan (lindsaylohan / 10.06.2017):
Profimedia, Face To Face A


Na svojem je Instagram profilu, naime, objavila da je dobila ulogu u britanskoj humorističnoj seriji "Sick Note” . Fanovi 30-godišnje glumice oduševili su se fotografijom sa seta na kojoj pozira s kolegama Nickom Frostom i Rupertom Grintom, poznatijim po ulozi Rona Weasleya iz filmova o Harry Potteru, pa se u 24 sata od objave skupilo gotovo 2500 komentara.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on



Na fotografiji je odjevena u - za nju neobičan - poslovni look, a ono što je najviše iznenadilo je nova frizura. U seriji nosi popularni lob i glumi Katerinu West, kćer šefa prodavatelja osiguranja kojemu je pogrešno dijagnosticirana terminalna bolest. Zavrzlame počinju kad lik Daniela Glassa sazna da ipak nije bolestan te tu informaciju odluči ne podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima. Tužna vijest je što ćemo seriju moći gledati tek 2018. godine, kada će biti emitirana druga sezona u kojoj glumi Lohan (u rujnu ove godine bit će emitirana prva sezona).





Linker
26. travanj 2024 04:32