Splashnews
KOSA

'Tigrovo oko' zamijenit će popularni balayage

Znate li kako izgleda poludragi kamen tigrovo oko? Prepoznatljiv po svojim zlatno-smeđim prugama taj kristal postao je novi izvor inspiracije za boju kose koja će ove jeseni zamijeniti popularan balayage.

Tigrovo oko je snažan, zaštitni kamen za koji se smatra da donosi sreću. Svojim prugama podsjeća na veličanstvenu životinju po kojoj je dobio ime, a sada je ta kombinacija boja zavladala kosama brojnih trendseterica.

Feb. 22, 2015 - Beverly Hills, California, USA - Jennifer Lopez attending the Vanity Fair Oscar Party 2015 on February 22, 2015 in Beverly Hills, California., Image: 220039490, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives
Jennifer Lopez

Frizer Corey Tuttle iz agencije Honey Artists, otkrio je za portal Byrdie da se radi o tehnici vrlo sličnoj balayage jer pramenovi izgledaju prirodno i izrast nije toliko primjetan pa odlasci frizeru nisu toliko učestali. Radi se o pramenovima boje karamela koji se nanose na tamnu kosu boje čokolade. On smatra da će tigereye zamijeniti dosad popularan balayage, a sviđa li vam se provjerite na fotografijama onih koje su se već odvažile na promjenu.

Linker
19. travanj 2024 16:29