Profimedia, Alamy
NOVI TREND

Znate li koja je 'must have' boja kose ovoga ljeta?

Omiljeno ljetno piće sada možete uskladiti sa bojom svoje kose - ružičasti šampanjac nova je hit nijansa ovog ljeta s kojom ćete se osobito istaknuti na plaži.

Ružičasta u svim tonovima je must have boja ovog ljeta - osvojila je naše odjevne komade, modne dodatke, tenisice, make-up, a sada je možemo "nositi" i na kosi. Iza nje stoji frizerka Sapphire Driver iz londonskog salona Bleach London koja je tu nijansu nazvala pink champagne.

Red rosè champagne By @sapphireringlet

Objavu dijeli BLEACH (@bleachlondon)

Neobična boja oduševit će sve one koje ne "pate" za prirodnim izgledom kose, a njezina objava na Instagramu zaintrigirala je više od 6000 žena koje bi voljele tu upečatljivu ružičastu nositi ovog ljeta. Idealna nijansa za festivale u svojem je originalu, onako kako ju je Driver zamislila, tamno ružičasta, ali su već u međuvremenu nastale varijacije koje se poigravaju različitim nijansama te hit boje.

Sapphire Driver

Ovaj je trend nedavno isfurala i glumica Salma Hayek koja je za crveni tepih u Cannesu odabrala ovu hit boju. Iako Salma nije obojila svoju lijepu crnu kosu već se odlučila za periku, ona je bila pun pogodak za osvježenje izgleda.

Salma Hayek
Diner Kering The Women in Motion Awards durant le 70eme Festival de Cannes
Le 21Mai 207, Cannes, France
Salma Hayek
The Women in Motion Awards Dinner at the 70th Cannes Film Festival
May 21, 2017 in Cannes, France., Image: 333145576, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Linker
18. travanj 2024 23:46