Splash
TAJNA BESPRIJEKORNOG IZGLEDA

4 make-up proizvoda za beauty look Meghan Markle

Otkako je osvojila srce princa Harryja, interes za glumicom Meghan Markle ne jenjava. Osim što igra jednu od glavnih uloga u serijalu "Face" i aktivno se bavi humanitarnim radom, 35-godišnja glumica osvojila je britanskog princa, ali i ostatak svijeta - svojom ljepotom.

Besprijekoran izgled, osim svakodnevnoj beauty rutini koje se beskompromisno pridržava, Meghan Markle duguje i svojoj vizažistici koja se brine da popularna glumica u svakom trenutku oduševljava svojom pojavom. Njezin najvažniji zadatak je da naglasi njezinu prirodnu ljepotu i pri tome posebno brine da njezine pjegice, koje su joj često na fotografijama brisali, dođu do izražaja.

- Meghan voli jednostavan make-up koji se sastoji od smokey eye looka u brončanim, zemljanim tonovima i nježno ružičaste ili koraljne nijanse na usnama - otkrila je vizažistica Min Min Ma čijim vještim rukama Markle već godinama vjeruje.

Prirodnu ljepotu glumice pusti da dođe do izražaja korištenjem lagane podloge kako bi njezine pjegice i dalje ostale vidljive. Puder kojem Markle vjeruje je Chanel VitaLumiere Aqua, dok nepravilnosti korigira korektorom u olovci Yves Saint Laurent Touche Eclat.

Paleta sjenila Catrice (39,90 kn); Korektor Yves Saint Laurent Touche Eclat (299 kn); Ruž Dior (280 kn); Maskara Bourjois (99,90 kn); Puder Chanel (370 kn);

Linker
23. travanj 2024 23:02