Profimedia
UKRADITE MAKE-UP

Beauty inspiracija: Boja fuksije na očima Sophije Bush

Ako se nešto vraća u modu, onda su to neupitno sjenila za oči - od prošlogodišnjih crvenih nijansi pa sve do plavih, najvažnije je da je čim upečatljivije, a da jarko nije rezervirano samo za modne piste pokazala je glumica Sophia Bush.

Američka glumica stigla je na dodjelu Screen Actors Guild Awards u haljini kuće Marchesa boje fuksije s kojom je u potpunosti uskladila i šminku. Ružičasti make-up, osobito na očima, je pravi izazov, ali 34-godišnja glumica pokazala je da se i taj trend lako može svladati - osobito ako kraj sebe imate vizažista. Patrick Ta otkrio je kako je postigao look o kojem se još uvijek govori i upozorio - nježna nijansa ružičaste ne dolazi u obzir.

Reuters/Hanza Media

- Treba koristiti jaku, upečatljivu ružičastu kako vam oči ne bi izgledale iziritirano - otkrio je vizažist američke glumice. Na kapke je najprije nanio mat rumenilo, a zatim se, kako bi dodatno "naglasio" boju, poslužio ružem za usne u upečatljivoj ružičastoj boji te naposljetku sve ublažio sjenilom. Oči je dodatno naglasio ljubičastom uz liniju trepavica, a look je završio maskarom. U situaciji kada su oči toliko naglašene važno je zadržati prirodan izgled kože pa je puder lagane teksture pomiješao s nekoliko kapi ulja, a na usne je nanio ruž - i to u ružičastoj nijansi, ali onoj neprimjetnoj.

Reuters/Hanza Media

Rumenilo Clarins (319 kn); sjenilo Bobbi Brown (235 kn); Ruž za usne YSL (260 kn); Ruž za usne Artdeco (119 kn); Olovka za oči MAC (105 kn); Maskara za oči Maybelline (64,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 11:26