Profimedia
Profimedia

MAKE-UP TRENDOVI

Beauty inspiracija s crvenog tepiha: 10 najboljih lookova sa Zlatnog globusa

Najveće televizijske i filmske zvijezde prošetale su crvenim tepihom svečane dodjele Zlatnog globusa, a osim elegantnih haljina i upečatljivih dijamanata u centru pozornosti svaki put su i beauty lookovi koji nam govore kakvi nas trendovi očekuju ove godine.

Na crvenom tepihu možete pronaći inspiraciju za svakodnevni make-up. Glumice Emma Stone, Sienna Miller i Jessica Biel pokazale su da se ove godine treba držati pravila "manje je više" i da će hit biti što prirodniji izgled - s ružem u boji usana i maskarom na trepavicama. Šminka koja izgleda kao da niste našminkani postala je popularna lani, a već su je na jesenskim tjednima mode najavili kao glavni trend ovog proljeća i ljeta.

Ako ipak niste ljubiteljica "no make-up make-upa", pronađite inspiraciju u lookovima Priyanke Chopre i Kerry Washington koje ne odustaju od tamnog ruža. Od različitih frizura nije se mogla izdvojiti niti jedna koja bi prevladavala - bilo je tu pletenica, visokih punđi, zaglađenih repova i razbarušene podignute kose, ali i jednostavno raspuštene. Inspirirajte se najboljim beauty lookovima s ovogodišnje dodjele nagrada, a nakon toga se prisjetite najboljih modnih izdanja s crvenog tepiha!

Profimedia

Olivia Culpo

Profimedia

Emily Ratajkowski

Profimedia

Felicity Jones

Profimedia

Emma Stone

Profimedia

Janelle Monae

Profimedia

Sienna Miller

Profimedia

Kerry Washington

Profimedia

Lily Collins

Profimedia

Jessica Biel

Profimedia

Priyanka Chopra