Gloria in

Novosti iz beauty svijeta: Ružičaste misli

Ako je suditi prema proljetnim make-up i modnim kolekcijama svjetskih marki, odrasle žene imaju mnogo ružičastih razloga da ‘podjetinje’.

Tako vizažisti kao glavni alat za postizanje svježeg tena predlažu tople i hladne tonove ružičastih rumenila, a osim na usnama, ova je boja jednako poželjna i na kapcima. No, ružičasti val nije zapljusnuo samo dekorativnu, nego i preparativnu kozmetiku, koja je svoje njegujuće sastojke upakirala u ambalažu u toj boji.

Douglas Lés Delices sapun 29,90 kn; Nikel Ružino mlijeko 89,90 kn; Chanel Chance Eau Vive mlijeko za tijelo s mirisom grejpa, naranče i jasmina 395 kn; Vichy Idealia dnevna njega na bazi polifenola iz borovnice i ekstrakta crnog čaja 218,73 kn

A kako se bliži 8. ožujka - Međunarodni dan žena - ove primamljive teglice i make-up poslastice idealan su dar za djevojku, mamu ili baku.

Catrice Liquid Luminizer strobing olovka 30,90 kn; Keune Blend Gloss sprej za oblikovanje i sjaj kose 139 kn; Guerlain Meteorites Happy Glow limitirano rumenilo 399 kn; L’Occitane krema za ruke iz kolekcije Pastelni trešnjini cvjetovi 64,30 kn

Linker
18. travanj 2024 08:23