IMAXtree
BEAUTY TREND

Zaboravite na mat ruževe - vraća nam se sjajilo za usne

Nostalgija za nekim drugim vremenima itekako je aktualna - u 2017. godini modom će dominirati osamdesete, a čini se da će se kozmetička industrija nadahnuti devedesetima.

Davno zaboravljenom sjajilu za usne predviđaju vrlo uspješnu godinu i veliki povratak nakon što je naizgled ostalo zaboravljeno u devedesetima. Iako su lani dominirali mat ruževi, nije čudno što će ove sezone vladati potpuna suprotnost. Da su se svi polako zaželjeli visokog sjaja mogli smo vidjeti na Tjednu mode prošle godine gdje su ga neki od najpoznatijih vizažista poput Toma Pechauxa i Diane Kendal iskoristili na kapcima - kad već nisu mogli na usnama. Pomoću njega postigli su efekt prelijevanja, a mnogi su ga koristili i kao highlighter - na obrazima.

IMAXTREE

Ipak, 2017. je rezervirana za veliki povratak blistavih usana. Sjajila za usne, osim što ih možete pronaći u velikom rasponu boja, osiguravaju sjaj, ali i njegu - radi se o proizvodima obogaćenima hranjivim sastojcima.

Često sadrže različite vitamine, poput A, C i E, ali i njegujuća ulja poput onog avokada te karite maslac zahvaljujući kojima će usne biti hidratizirane i sačuvane od isušivanja. Ako ste pak previše vezani uz svoj novi mat ruž za usne, možete ga "nadograditi" kombinirajući ga s prozirnim sjajilom, koje može poslužiti i da malo naglasite jagodice ili čak oči. U galeriji pronađite svoje favorite za novu sezonu!

Linker
25. travanj 2024 04:30