Profimedia, INSTAR Images
Beauty trend

Zlatne obrve: Trend pred kojim je pokleknula i Margot Robbie

Ove godine imali smo prilike vidjeti razne trendove kada su u pitanju obrve: od onih u obliku bodljikave žice do onih koji nalikuju peru. I dok je na te većina odmahnula rukom jer izgledaju prebizarno, već nam stiže novi hit – zlatnim sjajem naglašen luk.

Još 2013. godine je modna kuća Dior na Tjednu mode u Parizu predstavila zlatne obrve. Doduše, tada su one bile u potpunosti premazane metalik zlatnim pigmentom nakon što su bile izbijeljene. Iza tog looka o kojem se danima pričalo stajala je jedna od najpoznatijih vizažistica Pat McGrath koja je rekla kako samo zahvaljujući tome beauty triku modeli izgledaju poput nakita.

Dior
RTW Spring Summer 2014 Paris Fashion Week September\October 2013, Image: 188100582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView
Profimedia, FirstView

Iako je francuska luksuzna kuća taj trend najavila još za proljeće 2014. godine, čini se da je tek ove godine naišao na svoju publiku. Lani su svi obožavali zlatna sjenila, dok se ove godine metalik nijansa smjestila na obrve.

Kako nositi taj trend, a da ne izgledate smiješno pokazala je glumica Margot Robbie u svibnju na njujorškoj Met Gali: vizažistica Pati Dubroff naglasila je njezin luk sa zlatnim sjajilom. Doduše, u mnogo manjoj dozi no što je to McGrath radila za revije u Parizu - zlatne čestice su se isticale tek mjestimično, i obrve su izgledale prirodno, ali s dozom sjaja.

Actress Margot Robbie arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of
REUTERS

Look poput njezinog odlično bi se slagao s ljetnim preplanulim tenom, dok bi više "zlata" na obrvama mogao biti pun pogodak za blagdansko vrijeme.

Objavu dijeli Be Chique (@be_chique)

Linker
15. travanj 2024 10:16