Instagram
NEOBIČNI I JEDINSTVENI

5 bizarnih beauty trendova o kojima svi pričaju

Svaka sezona ima svoju bizarnu stranu - kako u modi, tako i u beauty svijetu. Svako toliko "ispliva" neki novi trend: jedinstven i neobičan, ali i često kratkotrajan.

Prvi dan u fokusu može biti šminka inspiriana omiljenom ljetnom poslasticom – lubenicom, dok će već idući svi pričati o pjegicama u metalik nijansama. Iako je za neke od njih i bolje da ih niti ne primijetimo koliko brzo nestanu iz fokusa, dio tih ludih i neobičnih trendova bi nas mogao inspirirati i natjerati da izađemo iz rutine "sigurnih" make-up lookova koje svakog jutra nanosimo.

S obzirom na to da se radi o stvarno neobičnim trendovima, teško da ćete odlučiti otići na posao s obrvama stiliziranim u obliku bodljikave žice ili nekim drugim od bizarnih make-up lookova koje su odane šminkerice isprobale i objavile na Instagramu. Ipak, ovih pet ne smijete propustiti jer se o njima govori već neko vrijeme. Možda jesu neobični, neki od njih su i bizarni, ali su upravo zbog toga zanimljivi. U nastavku pogledajte koji su to beauty trendovi zavladali ovog ljeta., a koje su se usudile isprobati samo najodanije šminkerice.

Obrve u obliku bodljikave žice

Objavu dijeli @athenapaginton

Psihodelične boje

Cvjetni uzorak na očima

Lubenica kao inspiracija

Objavu dijeli minnie_oh (@minnie_oh)

Metalik pjegice

Objavu dijeli My (@mymy_dao)

Linker
18. travanj 2024 09:42