FRANCUSKI BREND

9 proizvoda iz nove Sephorine kolekcije koje želimo u svojoj make-up torbici

Jedan od najpoznatijih francuskih kozmetičkih lanaca predstavio je svoju novu kolekciju za ovo proljeće, a opće je poznato da Sephora uvijek iznenadi svojim novitetima.

Osim što u ponudi ima oko 300 različitih brendova, beauty brend je poznat po svojoj vlastitoj liniji čija je nova ponuda ovog tjedna stigla u trgovine (i online, naravno). Od 120 novih proizvoda odabrali smo devet za koje smo već pripremili mjesto u make-up torbici.

Jedan od njih je Easy Smoky Eye Stick pomoću kojeg ćete postići smoky eye bez mnogo truda zahvaljujući olovci za oči koja s druge strane ima kist. Najbolji odabir bila bi olovka u plavoj nijansi, s obzirom na to da će ovog proljeća ta boja ponovno naći mjesto na kapcima. Tu je i Dimensional Highlighting paleta koja se sastoji od pet različitih highlightera za ultimativan sjaj na obrazima, a osim nje, u svojoj kozmetičkoj torbici rado bismo vidjeli i illuminate paletu te onu za konturiranje. Jedan od zanimljivijih noviteta je i micelarna voda s ugljenom. Iako ne izgleda privlačno, njegovo djelovanje će vas ubrzo razuvjeriti jer čisti nečistoću poput magneta.

Pogledajte kojih devet proizvoda se našlo u našem užem izboru!

Linker
16. travanj 2024 08:22