BEAUTY TEHNOLOGIJA

Clarisonic predstavio četkicu koja će promijeniti način na koji nanosite make-up

Ovog travnja stiže četka pomoću koje ćete u tren oka, odnosno u jednoj minuti, savršeno nanijeti i izblendati puder, korektor, highlighter ili rumenilo.

Novitet Clarisonica, poznatog brenda za njegu kože, oduševit će sve šminkerice. Sonic Foundation Brush , novi beauty alat, je četka koja je dizajnirana tako da koristi soničnu tehnologiju i generira više od 18 tisuća mikropulseva u minuti zahvaljujući kojima se bez problema može postići idealna prekrivenost lica. Jednostavnije rečeno: ova četka će nanošenje pudera svesti na jednu minutu, a dolazi kao nastavak i kompatibilna je sa svim njihovim uređajima za čišćenje lica.

Novi beauty alat pokazat će se u najboljem svjetlu kada su u pitanju tekućine i kreme: najprije nanesete proizvod na lice, a nakon toga namjestite brzinu koja vam odgovara i nježnom četkicom ga ravnomjerno rasporedite. Ako je u pitanju tekući puder, njega nanesete kao i inače - na obraze, čelo i bradu - i pomoću nježne, mekane i fleksibilne četkice postignete prirodan look. Odlična je i za blendanje korektora, rumenila i highlightera. Četka će se prodavati po cijeni od 35 dolara i dostupna je za prednarudžbu na Clarisonic.com.

Linker
24. travanj 2024 05:32