Promo
ESTEE LAUDER I VICTORIA BECKHAM

Limitirana make-up kolekcija Victorije Beckham dostupna i u Hrvatskoj

Nakon uspješnog angažmana u modnom svijetu, ovo je prvi “izlet” Victorije Beckham u kozmetičku industriju. U suradnji s brendom Estée Lauder, britanska dizajnerica je lansirala svoju prvu, limitiranu make-up kolekciju.

Danas uspješna dizajnerica karijeru je započela kao članica legendarne grupe Spice Girls. Tada je bila okružena najboljim vizažistima i stilistima te upijala znanje make-up majstora poput Pat McGrath, Val Garland i Charlotte Tilbury, a sve što je od njih naučila sada je primijenila u kreiranju svoje prve kozmetičke kolekcije.

Inspiraciju je potražila u svojim najdražim gradovima – Londonu, New Yorku, Los Angelesu i Parizu – te prema njima osmislila četiri različita looka. Kolekcija se sastoji od ukupno 15 proizvoda pomoću kojih ćete bez problema postići Victorijin prepoznatljiv make-up: nude usne i smokey eye.

Ekskluzivna kolekcija "Victoria Beckham x Estee Lauder" će biti dostupna i na hrvatskom tržištu od 7. listopada na jednom prodajnom mjestu - u parfumeriji Anabella u splitskom Joker centru.

Promo
Los Angeles look

Promo
London look

Promo
Ney York look

Promo
Pariz look

Linker
13. travanj 2024 21:47