USKORO STIŽU

Mirisni noviteti za nju i njega: U oblaku cvjetnih i orijentalnih nota

Bez obzira na to koji su vam mirisi najdraži, u novim parfemima naći ćete svojeg favorita: stižu nam cirtusni, cvjetni, orijentalni i drvenasti sa zanimljivim baznim notama kao što su cvijet naranče, badem i orijentalni začini.

Ungaro Gold i Ungaro Silver

Francuska modna kuća Emanuel Ungaro predstavlja novi mirisni par: ženski Ungaro Gold i muški Ungaro Silver pripadaju kolekciji Ungaro, prepoznatljivoj po bočici koja izgleda kao iskrivljeno slovo U. Kompozicija ženskog mirisa je sočna chypre-cvjetna, s gornjim notama koje su svježe i citrusne – sadrže mandarinu, krušku i crni ribiz. Srcem dominira intenzivno bijelo cvijeće (jasmin, gardenija i božur), dok je u bazi chypre s notom pačulija i vanilije. Za muškarce je kreiran drvenasto-aromatični miris čiji se začini i citrusi (grejp, ružičasti papar i kardamon) s početka kompozicije razvijaju s aromatičnim sastojcima kao što su lavanda i geranium, dok bazu čine note pačulija i ambera.

Elie Saab

Za rujan ove godine pripremljeno je novo izdanje Elie Saab parfema pod nazivom Girl of Now. Radi se o novoj orijentalno-cvjetnoj interpretaciji u kojoj je u glavnoj ulozi ponovno cvijet naranče, glavna tema Le Parfum kolekcije. U srcu parfema se osim njega nalaze i note magnolije i badema, bazom dominiraju pačuli, tonka i bademovo mlijeko, dok su prve note koje ćete osjetiti mandarina, kruška i pržene pistacije.

Issey Miyake

Novi muški miris koji stiže ove jeseni je L'Eau Majeure d'Issey - drvenasti parfem čije su gornje note bergamot i grejp, dok srednjima prevladavaju morski tonovi, a u bazi su drvene note.

Kuća Zadig & Voltaire predstavila je novu liniju parfema Just Rock! za nju i za njega. Ženski miris donosi drvenasto-cvjetni miris kojim dominira bijelo cvijeće i pačuli, a u njemu se nalaze i note jasmina, tuberoze, vanilije te drveni akordi. Za razliku od ženskog, muški parfem je orijentalno-drvenasti. Njime dominiraju note orijentalnih začina, pačulija, ambera, vanilije i drveća.

Linker
19. travanj 2024 09:23