Instagram/Ana Ivanovic
Što nose u kozmetičkoj torbici

Poznate dame obožavaju beauty proizvode primamljivih cijena

Slavne manekenke, dizajnerice i sportašice izdvajaju pozamašnu količinu novca na beauty proizvode kako bi ima koža uvijek izgledala njegovano prije nanošenja make-upa za crveni tepih. No, u njihovim se kozmetičkim torbicama mogu naći i proizvodi koji su cjenovno prihvatljivi svima, a mogu se kupiti i u Hrvatskoj.
Ana Ivanović

DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 10:  Ana Ivanovic attends the Opening Night Gala during day one of the 11th Annual Dubai International Film Festival held at the Madinat Jumeriah Complex on December 10, 2014 in Dubai, United Arab Emirates.  (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images for DIFF)
Getty Images for DIFF

Kad se bivša srpska tenisačica prije nekoliko dana pojavila u Veroni na predstavi na ledu "Intimissimi On Ice" sve oči bile su uperene u nju, bez obzira na to što je sjedila pokraj ruskog supermodela Irine Shayk. I uz minimalan make-up 29-godišnjakinja je zasjala, a tajna njegovane kože je jedan od najprodavanijih beauty proizvoda svih vremena koji koristi svaki dan. Radi se o kremi "Elizabeth Arden 8 Hour Creme" koja postoji od 1930. godine. Osim za hidrataciju lica može se koristiti i na dlanovima i usnama, a vizažisti njome "krote" neuredne obrve. "Obožavam Elizabeth Arden 8 Hour kremu, a i kreme sa zaštitnim faktorom jer sam stalno vani pa mi je bitno zaštititi kožu lica. Ujutro samo operem lice, stavim malo kreme za sunčanje i kreme za lice te balzam za usne i spremna sam za izlazak. Ne nosim šminku svakodnevno." otkrila je sportašica u nedavnom intervjuu za magazin InStyle.

Elizabeth Arden
Krema Elizabeth Arden 8 Hour (50 ml, 239 kn, Douglas)

Victoria Beckham

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 23:  Victoria Beckham attends the British Fashion Awards 2015 at London Coliseum on November 23, 2015 in London, England.  (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Getty Images

Cijena svih proizvoda koje britanska dizajnerica svakodnevno koristi prelazi nekoliko tisuća dolara, ali među onim skupim mogu se pronaći i povoljni proizvodi. Pa je tako za američki portal Into The Gloss otkrila kako šminku skida maramicama francuskog kozmetičkog brenda Bioderma, a potom nanosi skupocjeni hidratizirajući losion za lice Creme de la Mer. Šminka koju koristi je ona iz linije koju se osmislila s američkim kozmetičkim gigantom Estée Lauder, a najviše pažnje privukla je kremakojom maže tijelo. "Moja tajna je Weleda Skin Food. Ono što najviše volim kod te kreme je to što nije preskupa i može se pronaći skoro svugdje. Guste je teksture, pomalo poput maslaca. Toliko ju puno koristim da najviše žalim što nema većeg pakiranja." otkrila je 43-godišnjakinja. Sastav kreme koja dubinski hrani kožu nije mijenjan već 90 godina, a osim kao "hrana za kožu" može se koristiti i kao prva pomoć za ispucale vrhove.

Weleda
Krema Weleda Skin Food (75 ml, 76 kn, Bio & Bio)

Miranda Kerr

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 26:  Model Miranda Kerr attends the InStyle Awards at Getty Center on October 26, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images for InStyle)
Getty Images for InStyle

Na prvi pogled čini se kako australsku manekenku i vlasnicu kozmetičkog brenda "Kora Organics" ne more nikakve beauty brige - lice i kosa su joj njegovani i sjajni. No, otkrila je kako muku muči sa svojim uvojcima. "O Bože, kosa mi je uvijek problem. Prirodno je ravna, a ja sam se uvijek divila ljudima s kovrčavom kosom. Pa sam zato otišla na tretman American Wave Perm kojim sam dobila trajne valove. Pa sad jedino što koristim na svojoj kosi je suhi šampon Klorane. Ništa drugo." otkrila je za beauty portal Into The Gloss. Šampon za suho pranje kose sadrži ekstrakt zobi koja upija masnoću i čisti vlasište, a odličan je način za postizanje volumena.

Klorane
Klorane suhi šampon sa zobi (150 ml, 71,96 kn, Online Ljekarna Coner)

Linker
16. travanj 2024 08:51