BEAUTY NOVITETI

Tri nova beauty proizvoda koja želimo probati

Kozmetička industrija nikada ne miruje - nove i neočekivane suradnje samo se nižu, a "nadograđeni" preparati preplavljuju police trgovina. Početkom ove godine stiglo je nekoliko noviteta o kojima šminkerice ne prestaju pričati, a i mi bismo ih radi imali u svojem kozmetičkom ormariću.

Clarins 4 u 1

Svi se sjećamo onih olovaka koje smo svi željeli imati u djetinjstvu – kemijska u kojoj su se skrivale četiri boje bila je must have u školskim klupama, a sada je svoju inačicu dobila i u beauty svijetu. Francuski brend Clarins predstavio je 4 Color All-In-One olovku – jedan proizvod koji u sebi skriva tri olovke za oči i jednu za usne. Zahvaljujući iznimno praktičnom proizvodu koji se prodaje po cijeni od 30 dolara, uz sebe uvijek možete imati crnu, smeđu i indigo plavu nijansu za oči te bež boju za usne koja svima odgovara.

Clinique i Crayola

Sjećanje na školske dane probudila nam je i nova, vrlo neočekivana suradnja: beauty brend Clinique udružio je snage s najpoznatijim proizvođačem pastelnih boja Crayolom i lansirao limitiranu kolekciju Chubby Stick ruževa i balzama za usne. Make-up "bojice" dolaze u deset različitih nijansi te sadrže hidratizirajuću formulu obogaćenu mangom i shea maslacem. Njihovo pakiranje inspirirano je upravo popularnim Crayola bojicama, a nijanse imaju i poznata imena poput Mauvelous, Mango Tango i Tickle Me Pink. Crayola za Clinique linija dostupna je na službenoj stranici brenda – za set treba izdvojiti 50 dolara, a za jedan ruž ili balzam 17 dolara.

Clinique

Ouai suhi šampon

Među make-up novitete ugurao se i suhi šampon brenda Ouai čija je vlasnica Jen Atkins, frizerka koja brine o kosi zvijezda, među kojima je i cijeli klan Kardashian. Ona je kreirala proizvod koji će oduševiti sve one koji svoju savršenu frizuru većinom duguju suhom šamponu - koji ovog puta ne dolazi u spreju, već kao pjena. Iako na tržištu već postoje takvi šamponi, Jen Atkins naglašava da ovaj ne samo da privremeno "sakrije" da vam je kosa masna, već skida nakupljeno ulje i ostatke preparata koje ste nanosili zahvaljujući dijatomejskoj zemlji koju sadrži. Novi "spas" za vašu lošu frizuru stiže 13. siječnja, a kako djeluje pogledajte u videu.

Linker
18. travanj 2024 19:42