Getty Images
duhovni oporavak nakon kraha

Brad Pitt: Pokajanje bivšeg alkoholičara

Nekadašnji zlatni dečko Hollywooda prvi put se ogolio 'do kosti' te priznao da je za krah braka s Angelinom Jolie kriv on - njegovih 30 godina uživanja u alkoholu, pod čijim je utjecajem donosio pogrešne odluke, no danas pije samo sok od brusnice, ima najčišći urinarni trakt u L.A-u i nastoji spasiti barem odnose sa svoje šestero djece

Osam mjeseci nakon što je američka glumica Angelina Jolie (41) iznenada objavila da je njezinom braku s glumcem Bradom Pittom (53) došao kraj napokon je poznat razlog zbog kojeg je pukla dvanaest godina duga ljubavna veza koju su 2014. zapečatili bajkovitim vjenčanjem u svom dvorcu u Francuskoj.

Šutnju je prekinuo slavni glumac te u ekskluzivnom intervjuu za američki časopis GQ otkrio da je bračni krah isključivo njegova krivnja. Jer, dosad se o razlozima koji su razdvojili najpoznatiji holivudski par svašta nagađalo - da se Angelina Jolie suviše posvetila humanitarnom radu, da se promijenila i zanemarivala supruga, pogotovo nakon dvostruke mastektomije dojki i odstranjivanja jajnika i jajovoda. Nagađalo se i da se Brad Pitt teško nosi s Angelininim čestim promjenama raspoloženja i paničnim strahom da će završiti isto kao i njezina majka, koja je u 56. godini preminula od zloćudne bolesti. No Brad Pitt je podvukao crtu, opovrgnuo glasine i prilično jasno dao do znanja da je on taj koji je zeznuo stvar.

Što mu je donijelo više od 30 godina alkoholizma te kako se nosi sa saznanjem da je njegov odnos s troje posvojene i troje biološke djece izuzetno narušen, čitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 11. svibnja! Uz novo izdanje omiljenog časopisa poklanjamo i velik prilog Satovi i nakit, u kojem možete doznati sve o najnovijim svjetskim trendovima iz područja nakitarstva!

Linker
11. travanj 2024 21:30