nova zvjezda na sceni

Ceyhun Mengiroğlu: Zgodan, brz i žestok

Na glumačku scenu stigao je ravno s modne piste, prva uloga bila mu je profesionalni promašaj - ali donijela mu je ljubavnu sreću - no kao Deniz u turskoj seriji 'Tuđi život' osvojio je i gledatelje i producente.

U nezaobilaznu cigaretu, omiljenu kožnatu jaknu i motor na kojem juri istanbulskim ulicama, Ceyhun Mengiroğlu (31) stvorio je imidž buntovnika bez razloga. Za turskog glumca, koji u hit seriji "Tuđi život" glumi Cansuina supruga Deniza, kažu da je "zgodan, brz i žestok" i zbog toga neke podsjeća na Jamesa Deana, a drugi kažu da fizički neodoljivo sliči britanskom glumcu Judeu Lawu. U svakom slučaju, Ceyhun je svima zanimljiv jer je novo ime na turskoj glumačkoj sceni na koju je stigao praktički ravno s - modne piste.

Sve o turskom glumcu kojeg paparazzi zbog sklonosti motorima i impulzivnog karaktera nazivaju "brzim i žestokim" čitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 18. svibnja!

A kako biste se na vrijeme naoružali svime što vam je potrebno za uživanje u dugom toplom ljetu, novi broj omiljenog magazina poklanja i 64 kupona za kupnju s popustom do čak 40 posto!

Linker
03. travanj 2024 15:21