Saša Burić
NOVI BROJ GLORIJE

Ekskluzivno: Anita Kovač - Žrtva lihvara i vlastitih pogrešaka

Bivša supruga estradne legende Miše Kovača prvi put govori što joj se događalo proteklih 13 godina, od podizanja kredita do deložacije iz kuće u Tribunju, zbog čega se u 63. godini morala vratiti majci, no vjeruje da ta epizoda znači početak novog života s kćeri Ivanom i prvim unučetom koje će se roditi ovo ljeto.

"Prvih pet dana nakon deložacije doista nisam bila u stanju bilo što reći, opisati što sam sve osjećala i kroz što sam prolazila. Vjerujte, najjači čovjek na svijetu slomio bi se emotivno u trenucima kad ostaje bez doma. Ali sada želim ispričati svoju priču zbog svih onih ljudi koji su također deložirani iz svojih kuća - a u Hrvatskoj ih je jako mnogo - jer želim da istina izađe na vidjelo i da se stane na kraj tim prljavim poslovima zbog kojih obitelji ostaju bez krova nad glavom.

Jer, jednom kad zakoračite u taj krug u koji sam i ja ušla, shvatite da one od kojih ste posudili novac - da biste riješili problem koji vas poput omče steže oko vrata - zanima samo vaša nekretnina. I da samo čekaju kako bi je se u prikladnom trenutku dočepali. A naše pravosuđe im to, na žalost, omogućuje..."

Ovako govori Anita Kovač, a cijelu njezinu intimnu ispovijest pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 2. ožujka.

Linker
17. travanj 2024 17:19