Milana Krkač
NOVI BROJ

GloriaGLAM Tarin Meneghello: Kreacije iz raja koje volimo

U novom broju magazina GloriaGLAM, koji je na kioscima od ponedjeljka 7. kolovoza, možete pročitati sve o čarima odrastanja u pitoresknoj Palmižani - koja je već godinama dom njene obitelji - i ljubavi prema putovanjima Tarin Meneghello koja je sve to utkala u unikatne haljine, tunike i pidžame koje su ručno bojile i ukrašavale indijske čuvarice baštine.

Odrastanje u divljini, u netaknutoj prirodi Palmižane nadomak otoku Hvaru, bez vrtića i gradske vreve, u okružju prepunom umjetnika u kojem su se sa zvukovima valova i vjetra miješali Bach i Mahler, veliko je nadahnuće u radu Tarin Meneghello (40), rođene Zagrepčanke koja je, nakon posjeta Indiji, osmislila kolekciju odje­će Tarin’s Palm - Eden Wear. Njezina ‘odjeća iz raja’ spoj je tradicije te daleke južnoazijske države i Dalmacije, a nastala je nakon boravka u gradu Aurovilleu, u kojem se velika paž­nja posvećuje obrazovanju i razvijanju kreativnih vještina.

No, nema samo Palmižana svoju kreativku, najpoznatija hrvatska arhitektica Vedrana Ergić od poslovnih se obaveza odmara u kamenoj kući na otoku Prviću - koju je adaptirala u samo 29 dana.

Sve o ovim uspješnim damama možete pročitati u novom izdanju luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM uz koji svaka čitateljica na poklon dobiva knjižicu s modnim smjernicama za sezonu jesen/zima 2017/2018 na 36 stranica te putno pakiranje Ziaja gela za tuširanje s proteinima kašmira.

Linker
24. travanj 2024 13:05