Vedran Peteh/ Hanza Media
GLUMICA U GLAZBENOM SHOWU

Hana Hegedušić: Četrdesete su bolje nego tridesete!

Na sceni je više od dvadeset godina, glumi u matičnom HNK Varaždin i u Kerekesh teatru, pjeva u jazz ansamblu Kajtebriga Trio, nastupa u hit mjuziklu "Pacijenti“, ali glumica Hana Hegedušić je u posljednje vrijeme najviše popularnosti donijelo pojavljivanje u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“.

S interpretacijom Whitney Houston bila je najbolja od svih natjecatelja, a njezina izvedba hita Mladena Grdovića "Bolje živim nego ministar“ toliko je oduševila pjevača da ju je nazvao i čestitao joj dodavši da se toliko smijao da ga je trbuh bolio od smijeha.

Hana je kći glazbenih legendi Ksenije Erker i Hrvoja Hegedušića pa joj je glazba u krvi, a na pozornici se sjajno snalazi zahvaljujući dvadesetogodišnjoj glumačkoj karijeri. U velikom intervju koji je dala za Gloriju, Hana Hegedušić otkriva štošta iz svojeg privatnog poslovnog života. Govorila je o odnosu sa svojom djecom, ali i s roditeljima, o tome čime ju je privukao njezin novi dečko Tomislav te koga namjerava povesti na Bali gdje kani provesti praznike.

Linker
23. travanj 2024 10:44