Getty Images
zaljubljiva diva

Jennifer Lopez: Svi muškarci latinodive

U novu godinu Jennifer Lopez (47) ušla je u naručju novog muškarca. Ni dva mjeseca nakon prekida petogodišnje veze s plesačem Casperom Smartom, od sebe mlađim 18 godina, zanosna latinodiva zaljubila se u kanadsku glazbenu zvijezdu Drakea.

Romansu je par potvrdio nakon njezinog koncerta u Las Vegasu, kada je Drake na Instagramu uz emotikon sa srcima objavio selfie sa svojom 17 godina starijom dragom. A odmah potom unajmio je u Hollywoodu restoran kako bi s njom mogao na miru uživati u romantičnoj večeri. Njihova je veza izazvala burne reakcije, a prva je stigla od pjevačice Rihanne (28), dugogodišnje prijateljice Jennifer Lopez - ali i donedavne Drakeove djevojke. Saznavši da su njih dvoje u vezi, to je doživjela kao izdaju pa je izbrisala J. Lo s liste online prijateljica.

Getty Images

I Puff Daddy (47), reper i glazbeni producent te jedan od bivših partnera Jennifer Lopez, sumnja u njezin ljubavni odabir. On smatra da joj veza s mlađahnim reperom neće donijeti ništa dobro jer će je on samo iskoristiti. Također, vjeruje da je Drake s njegovom bivšom djevojkom u vezi samo zato da mu se osveti zbog njihovih razmirica.

Otkako se kao 15-godišnja tinejdžerica prvi put zaljubila, Jennifer Lopez ulijetala je iz veze u vezu. Je li Drake uistinu onaj pravi i hoće li zbog njega napokon podvući crtu ispod podugačkog popisa propalih veza i brakova, pokazat će vrijeme. No kako god njihova veza završila, Jennifer Lopez u javnosti će se pojavljivati uzdignute glave.

- Kako prevladavam životne nedaće? Uredim se, nabacim osmijeh i odem u noćni provod - izjavila je jednom prilikom između dvije ljubavne veze.

David Cruz (47)

Getty Images

Kad joj je bilo 15 godina - 1984. - zaljubila se u vršnjaka iz srednje škole. Ostali su u vezi deset godina, a o njemu i danas govori sve najbolje. 'Prijatelji smo i on me vjerojatno poznaje bolje nego itko drugi', rekla je 2004.

Wesley Snipes (54)

Getty Images

U glumca i majstora borilačkih vještina zaljubila se na snimanju filma "Vlak pun love". Hodali su samo četiri mjeseca, od studenog 1994. do ožujka sljedeće godine.

Ojani Noa (42)

Getty Images

Prvi put se udala u veljači 1997., za konobara rođenog na Kubi, kojeg je deset mjeseci ranije upoznala u restoranu u Miamiju. Razveli su se nakon samo 11 mjeseci, no pomogla mu je četiri godine kasnije kad je bio bez novca. Zaposlila ga je kao voditelja svog restoranu u Pasadeni, a otpustila nekoliko mjeseci kasnije kad se pokazalo da za taj posao nije sposoban. Prijetio joj je tužbom, potom je htio objaviti knjigu o zajedničkom životu, no uspjela ga je sudski spriječiti u tom naumu.

Sean Combs - Puff Daddy (47)

Getty Images

Dok je snimala svoj prvi album 'On The 6' - u kolovozu 1999. - zaljubila se u producenta i repera Seana Combsa. Bila je s njim i u prosincu 1999. kad se u njujorškom noćnom klubu sukobio s grupom tamnoputih mladića. Ona i Combs su pobjegli, no policija je krenula za njima i pronašla pištolj u njihovom automobilu. Combs je optužen za nelegalno posjedovanje vatrenog oružja, a ona se izvukla jer je u trenutku uhićenja bila na stražnjem sjedalu. No, suđenje i stres presudili su vezi pa su prekinuli 2001.

Cris Judd (47)

Profimedia

Plesač i koreograf, u kojeg se zaljubila dok su snimali spot za njezinu pjesmu 'Love Don’t Cost A Thing', bio joj je drugi muž. Vjenčali su se u rujnu 2001., a braku je došao kraj kad se zaljubila u glumca Bena Afflecka. Razvod su okončali u siječnju 2003.

Ben Affleck (44)

Getty Images

U lipnju 2002., dok je formalno još bila u braku s Juddom, počela je izlaziti s Benom Affleckom, s kojim je snimala film 'Gigli'. Te iste godine u listopadu su se zaručili, a vjenčanje je bilo zakazano za 14. rujna 2003. No, do tada su već bili prekinuli - po jednim izvorima zbog njegove raskalašene momačke večeri u striptiz-klub, a po drugima jer nije mogla podnijeti što on više večeri provodi u kockarnicama nego s njom. U svakom slučaju, vratila mu je zaručnički prsten vrijedan milijun i dvjesto tisuća dolara.

Marc Anthony (48)

Profimedia

S glumcem i pjevačem portorikanskih korijena vjenčala se 2004., nakon samo dva mjeseca veze. S njim je dobila blizance Emmu i Maxa, kojima je danas osam godina, a njihove prve fotografije prodali su magazinu People za šest milijuna dolara. Razveli su se 2014., ali su i poslije toga nekoliko puta zajedno nastupili.

Casper Smart (29)

Profimedia

I Smart je, kao i Cris Judd, bio plesač na njenim nastupima. Prohodali su u studenom 2011., a iako su im mnogi prognozirali brzi prekid, ostali su u vezi do kolovoza 2016. Smart je od nje tjedno dobivao 10.000 dolara kao honorar za koreografije njezinih nastupa i spotova.

Drake (30)

Profimedia

Kanadski reper i glumac proslavio se ulogom u serijalu 'Degrassi: The Next Generation', a potom i albumom 'Thank Me Later' kojim je u lipnju 2010. osvojio američke top liste. Prije Jennifer Lopez bio je u vezi s Rihannom.

Linker
10. travanj 2024 23:20