Ivan Posavec
U NOVOM BROJU GLORIJE

Oproštaj od Ivane Popović: Posljednja želja hrabre umjetnice

Iza osebujne kiparice, slikarice i modne dizajnerice, koja je u 49. godini izgubila bitku s karcinomom, ostale su brojne revije, izložbe i humanitarna djela, ali i dvije neutješne kćeri u najosjetljivijim godinama.

Oproštaj od svestrane umjetnice Ivane Popović drugog dana siječnja na gradskom groblju u Krku bio je svečan i dostojanstven. Ispratili su je samo najbliži - tugom slomljena majka Lepa Popović, bivši partner Luka Peroš, nekolicina najbližih prijatelja, kirurg Andrej Roth s kojim je prijateljevala 20 godina... Put vječnosti s Ivanom Popović krenula je i njezina posljednja instalacija u mrežastom oblačku, a posebno je bilo dirljivo kad su dvije crvene ruže za njom spustile njezine neutješne kćeri, 18-godišnja Luna i 12-godišnja Ava, dva mlada bića koja su u nježnim godinama ostala bez najvećeg oslonca.

Sve o posljednjim danima svestrane umjetnice i dirljivom oproštajnom govoru Luke Peroša pročitajte u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 5. siječnja, a u kojem se od dugogodišnje prijateljice oprostio i liječnik i modni kritičar Nenad Korkut. Uz novi broj ne propustite na dar knjižicu horoskopa za 2017. i saznajte što vam predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi.

Linker
16. travanj 2024 14:44