Getty Images
NOVI BROJ GLORIJE

Scarlett Johansson i Romain Dauriac: Razvod pa rat za kćer

Holivudska glumica i službeno želi okončati brak s francuskim novinarom, kojeg je ostavila još prošlog ljeta, a on sada prijeti da će zatražiti skrbništvo nad njihovom djevojčicom Rose Dortothy i odvesti je u Pariz.

Za američku glumicu Scarlet Johansson (32), čini se, dolaze teški dani. Jer, nedavno pokrenuta brakorazvodna parnica s Romainom Dauriacom (32), francuskim novinarom i vlasnikom marketinške agencije, mogla bi prerasti u mučnu borbu za skrbništvo nad njihovom dvoipolgodišnjom kćerkicom Rose Dorothy.

Izgubli li tu bitku, glumici prijeti opasnost da Parižanin - za kojeg se udala mjesec dana nakon rođenja kćerui - uzme malenu Rose Dorothy i trajno se preseli u Europu. Baš kao što se dogodilo nekim njezinim kolegicama nakon razlaza s partnerima ili muževima koji nisu bili Amerikanci.

Čitavu priču o razvodu slavnog para pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 16. ožujka, a u njemu je i prvi od dva kupona za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti 40 000 kuna.

Uz veliku priču o rastavi Scarlett Johansson, novi broj Glorije donosi i priču Ranke Štern Padovan o njezinoj borbi s karcinomom, sudsku bitku Daniela Popovića i savjete za mršavljenje Mije Anočić Valentić.


Linker
16. travanj 2024 16:25