Matija_Vujica_030413_800
SCHWARZKOPF CRO-A-PORTER
Matija Vujica – haljine za one koje žele izgledati poput diva
03.04.2013. 0 gloria

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena – Diva predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica.

Ovaj će put svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine. Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.

Matija_Vujica1_030413

Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila  unikatan tip haljine koji plijeni pozornost. Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.
Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena –diva, pa je to ujedno i naziv kolekcije.

Matija_Vujica3_030413

Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.
Revija dizjanerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

22.09.2014.
Heidi_Klum_i_Alessandra_Ambrosio_00

Modni duel Alessandre Ambrosio i Heidi Klum

Poznate manekenke prisustvovale su amfAR humanitarnoj gali u...

20.09.2014.
najbolje odjevene_00

Najbolje odjevene zvijezde 2014. godine

Časopis People odabrao je jedanaest najbolje odjevenih zvijezda...

18.09.2014.
Jet_Lag_000

Jet Lag – predimenzionirani i ˝muški˝ krojevi za žene

Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i...

18.09.2014.
Jennifer_Lopez_00

Riskantna modna kombinacija Jennifer Lopez

Poznata pjevačica odabrala je riskantnu modnu kombinaciju za...

0
komentara

Connect with Facebook