Envy Room Instagram
Vizija u bijelom

Bojana Gregorić Vejzović na premijeri predstave izgledala besprijekorno

Kazališne daske zagrebačke Gavelle, zamijenila je onim dubrovačkim, a nakon napornih glumačkih proba napokon je došlo i vrijeme za opuštanje - poslije premijere predstave "Gospoda Glembajevi" na kojoj se pojavila u haljini s hrvatskim potpisom.

Bojana Gregorić Vejzović proteklih tjedana boravi u obiteljskoj kući na poluotoku Pelješcu te u Dubrovniku, u kojem se marljivo pripremala za ulogu sestre Angelike u predstavi "Gospoda Glembajevi" na čijoj je sinoćnoj premijeri u Umjetničkoj galeriji briljirala. Ništa manje nije oduševila ni haljinom koju je odabrala za party poslije premijere.

45-godišnjakinja se pojavila u bijeloj svilenoj haljini modne marke Envy Room koja nalikuje na vjenčanicama kreatora Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića o kojima maštaju mnoge hrvatske mladenke. Slip haljina s tankim naramenicama, koja prati liniju tijela, isticala je zavidnu figuru glumice, a uz takvo tijelo i haljinu, nikakvi modni dodaci nisu bili potrebni - nosila je samo decentne naušnice i narukvicu. Brineta je svoju kosu stilizirala u nisku punđu koju je ukrasila cvijećem, a bjelina haljine isticala je njezinu osunčanu put. Čini se kako radno ljeto na jugu Dalmacije Zagrepčanki izuzetno godi - izgleda sjajno - a to su primijetili i pratitelji na Instagramu koju su u komentarima samo nizali komplimente.

A post shared by eNVy room (@envyroom) on

Linker
24. travanj 2024 10:27