Na udaru

Čisti promašaj? Ronaldo u bijelim uskim trapericama ostavljao upitnike iznad glava

Već prvi pogled na Christiana Ronalda u ovom izdanju stvara upitnike iznad glava, a upravo su se na ovaj njegov modni pokušaj okomili i njegovi pratitelji na društvenim mrežama

Megapopularan, naviđeno obožavan portugalski nogometaš, član madridskog Reala, ovih je dana najviše u fokusu javnosti zbog obiteljskih novosti - sredinom lipnja dobio je blizance koje je rodila rodila surogat majka, i to na zapadnoj obali SAD-a. Tako je njegov sinčić njegov sinčić Christiano Junior dobio brata i sestru, Evu i Matea. K svemu tome, u to je vrijeme javnost saznala i da je Ronaldova djevojka Georgina trudna pa će obitelj uskoro postati šesteročlana.

I dok Ronaldo tu i tamo odškrine vrata svog privatnog života te se pohvali i djecom i djevojkom, ovaj put je na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sam, u outfitu koji su prozvali mnogi od njegovih 111 milijuna Instagram pratitelja.

Dva milijuna i 174 tisuće likeova dobila je ova Ronaldova fotografija, a komentiralo ju je 13.100 ljudi! No, komentari za bijele traperice, poderane na koljenima, te traper košulju i gležnjače u istoj boji ne idu u smjeru pohvale, već više na račun kritike. Ipak, ne treba ove komentare shvatiti ozbiljno - toliko su zabavni da ih je teško prestati čitati! Donosimo samo neke od njih:

'Čak i njegov izgled 'kao da ide u garažu' izgleda dobro'.

'Čudno'. 'Čudno'. 'Prečudno.'

'Kupi si neke normalne hlače, molim te'.

'Dobro igraš, ali se ne znaš odjenuti'.

'Dobro. Ali te bijele hlače...'

'Legendarno stylish'.

'Izgledaš pametno'

'Je li ostalo novca za normalne traperice?'

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Linker
20. travanj 2024 08:43