Profimedia, INSTAR Images
Krzno po ljeti

Dame s najviše stila obožavaju uistinu neobične natikače

Iako se sve one nalaze na popisu glumica, pjevačica, manekenki, modnih urednica i blogerica s najviše stila, pa se zato smatraju nepogrešivima, slavne su dame (neugodno) iznenadile izborom ljetne obuće.

U kratkom su vremenu od "ružnih natikača s krznom" postale "must have cipele sezone" prema pisanju Voguea. Vrijedi li u modi zbilja pravilo "nikad ne reci nikad" pa sve može postati in ili se jednostavno ono što dotaknu zvijezde poput Kim Kardashian i Rihanne "pretvori u zlato"?

Neobičan trend prva je isfurala stilistica i modna urednica Viviana Volpicella. Modna insajderica nekadašnja je asistentica Anne Dello Russo, glavne urednica japanskog Voguea te jedna od najutjecajnijih žena na talijanskoj modnoj sceni. Baš je zato začudilo da je, umjesto kožnatih ravnih sandala za koje tvrdi da su joj omiljena obuća, na stopala navukla natikače nalik Birkenstock modelu s dva remenčića - s krznom.

viviana volpicella


Sportmax_Front Row
Milan Women Fashion Week SS 2015
Milan-Italy
19-09-2014, Image: 205852409, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP
Viviana Volpicella

Nakon što su fotografije njezinog outfita s revije marke Max Mara na milanskom Tjednu mode obišle svijet, obožavateljice mode zainteresirale su se za mekane natikače. A nakon što ih je, nedugo nakon toga isfurala TV zvijezda Kim Kardashian, koju osim stilista odijeva i suprug - reper i dizajner Kanye West - natikače ukrašene krznom postale su tražena roba.

-New York, NY - 8/30/2016 - Kim Kardashian and Kanye West Leaving their Apartment in Manhattan

-PICTURED: Kim Kardashian and Kanye West
-, Image: 298329802, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

-New York, NY - 8/30/2016 - Kim Kardashian and Kanye West Leaving their Apartment in Manhattan

-PICTURED: Kim Kardashian
-, Image: 298328620, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

No, za popularnost "ružne obuće" najviše jezaslužna barbadoška pjevačica Rihanna. Ona je, naime, svoje verzije gumenjača u ružičastoj, crnoj i bijeloj boji predstavila u travnju 2016. godine u sklopu suradnje s brendom Puma. Kreatorica gotovo i ne izlazi iz onih crnih, a natikače su postale su jedan od najprodavanijih komada iz kolekcije obuće Fenty Puma. A svoj par krznenih šlapica s potpisom pjevačice nabavila je i manekenka Gigi Hadid.

Rihanna spotted in LA after reports that she was getting cozy with an Olympic fencer.  The iconic musician was seen in an oversized sweatshirt, black sweatpants and white sunglasses.  Rihanna was in good spirits for her arrival into LAX.
<P>
Pictured: Rihanna
<B>Ref: SPL1492735  050517  </B><BR/>
Picture by: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH <BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH
Rihanna

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Kendall Jenner, Gigi Hadidi and Hailey Baldwin out for dinner in New York City, NY.
<P>
Pictured: Gigi Hadid
<B>Ref: SPL1305713  200616  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Gigi Hadid

Slavnim se trendsetericama pridružila stilistica i modna blogerica Pernille Teisbaek. Šik Dankinja danas je jedna od najjačih modnih influencerica, a svoj besprijekoran stil duguje 15-godišnjem stažu u modnom svijetu - radila je u američkom magazinu Vogue, online dućanu Net A Porteru, švedskom high street brend H&M-u te američkoj modnoj marki The Row.

Posljednja u nizu slavnih dama koje su prigrlile ovaj neobičan ljetni trend je australska glumica Margot Robbie. Kada se ne nalazi na snimanju ili na crvenom tepihu, njezin se stil sastoji od lepršavih haljina, majici i traperica te svojim outfitima rijetko kad upada u oči. Stoga i čudi da je, umjesto bijelih tenisica koje najčešće nosi u ležernim varijantama, odabrala natikače s narančastim krznenim detaljem.

Hawaii, HI  - *EXCLUSIVE*  - Actress Margot Robbie was spotted boarding a helicopter with a group of friends and embarking on a tour of Hawaii. Margot kept her outfit super casual and comfortable for the expedition, sporting a pair of furry pink slippers. The 'Suicide Squad' star crammed herself into the front seat of the packed chopper for the best possible view during her tropical getaway. Shot on 05/12/17

Pictured: Margot Robbie

BACKGRID USA 15 MAY 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 332430471, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Margot Robbie

Linker
22. travanj 2024 10:13