Davor Matota
U haljini od pliša

Ecija Ivušić ima previše nametljiv stil da je ne bi primijetili svi na špici

Zagrebačka voditeljica Ecija Ivušić u društvu prijateljice vrzmala se zagrebačkom špicom, a poglede je opet privlačila zbog svog nametljivog modnog stila

Ecija Ivušić poznata je po svojim osebujnim modnim kombinacijama u kojima gotovo nikada ne može proći bez da izazove znatiželjne, duge poglede.

Ljeto iza nas voditeljica je provela na morskim destinacijama odakle je svojim pratiteljima golicala maštu ne samo modnim iskoracima, već i vitkim, zategnutim tijelom na koje je s pravom ponosna. No, ovi kasnoljetni dani i nju su primorali na povratak poslovnim obavezama, u Zagreb, a to znači i vrijeme za subotnju špicu na kojoj sve vrvi od preplanulih ljepotica, doduše u nešto manje oskudnim komadima odjeće od onih koje su nosile za vrelog ljeta.

Jednako tako, i Ecija Ivušić se malo toplije odjenula - ispod plišane sive haljine s tankim naramenicama i dužine do pola listova, nosila je nježno ružičastu kratku majicu, a preko ramena je prebacila i kožnu jaknu sa zakovicama. Look je zaokružila gležnjače sa zanimljivim vezanjem u pomalo retro stilu. Dašak elegancije ovom su stylingu podarili torbica na dugačkom zlatnom lancu, te mačkaste sunčane naočale, baš kao i baby ružičasta boja ruža lijepe voditeljice.

Inače, ovu je haljinu ljetos nosila samo uz sandale, te torbicu boje pijeska i avijatičarske naočale.

Spica / Zagreb 09.09.2017. / foto. Davor Matota / Ecija Ivusic
Davor Matota
Ecija Ivušić

Spica / Zagreb 09.09.2017. / foto. Davor Matota / Ecija Ivusic
Davor Matota

Spica / Zagreb 09.09.2017. / foto. Davor Matota / Ecija Ivusic
Davor Matota

A ovako je haljinu kombinirala u lipnju, također na zagrebačkoj špici:

Spica  / Zagreb 20.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Ecija Ivusic
Maja Jurović /
Ecija Ivušić na špici u lipnju

Linker
12. travanj 2024 17:19