NEMA TKO IH NEMA

Hit za dan, ali i za van: Za ovim su natikačama poludjeli svi poznati

Iako su desetljećima slovile za udobne 'gumenjače' koje se nose na plažu i samo na plažu, natikače s prepoznatljive tri bijele pruge postale su modni statement komad koji se nosi uz sve i svašta, od zore do mraka, i nikad nisu bile popularnije nego ove sezone!

Iako su desetljećima slovile za udobne 'gumenjače' koje se nose na plažu i samo na plažu, natikače s prepoznatljive tri bijele pruge postale su modni statement komad koji se nosi uz sve i svašta, od zore do mraka, i nikad nisu bile popularnije nego ove sezone!

Iako postoje i druge inačice ovih natikača, nazvanih Adilette, primjerice onih sa šarenim prugama, ili u metalik izvedbi, pa čak i u kombinaciji s kožom ili pak s plutenim potplatom po kakvom su poznate Birkenstockice, tamnoplavo – bijela varijanta ostaje nenadmašna! Dodatno ih populariziraju brojni poznati koji ih furaju za dan, i za noć!

Neven Ciganović isfurao ih je na urnebesno zabavan način na zagrebačkoj špici, onako kako bi se to malo tko usudio. Gotovo da ni u stranim zvijezdama koje ih furale na sve i svašta Neven niti je imao niti ima konkurenciju!

Spica / Zagreb 28.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Neven Ciganovic
Maja Jurović

Instagram

Anita Dujić, model i dekoraterka seta, nosila je u svakodnevnom điru gradom, uz traper šorc i zabavnu žutu košulju.

Instagram

Bivša manekenka i supruga košarkaša Dina Rađe, Viktorija Rađa, napravila je odmak od klasike u tamnoplavoj i bijeloj varijantiti, pa je svoje kupila u crveno-bijeloj. I ona ih je, poput brojnih trendseterica ove ljetne sezone, isfurala uz šorc, običnu kratku majicu i traper prsluk.

Instagram

Splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović može se pohvaliti da je ovaj retro trend prigrlila prije mnogih - već na ljeto 2015. godine!

Ni strane zvijezde ne brane se Adiletta - upravo je ovih dana na odmoru Katy Perry, koja ih nosi po cijeloj Amalfijskoj obali na jugu talijanskog polutoka Sorrentina. Ona ih nosi na plaži, a uvjereni smo da im 'pribjegne' i navečer, za opuštene šetnje.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY, SPAIN ** Amalfi, ITALY  - Katy Perry in the Amalfi Coast

Pictured: Katy Perry

BACKGRID UK 10 JULY 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 341415926, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

U večernju bi šetnju u Adilettama sa stilom svakako otišla britanska manekenka Gigi Hadid. Njezine se modne ideje trenutačno kopiraju kao najpoželjnije, a ove je natikače difinitivno isfurala kao malo tko.

New York, NY - Gigi Hadid returns home after a long day of work on set of Tommy Hilfiger shoot. The 21-year-old model is wearing a custom jacket that reads,
Profimedia, AKM-GSI

Uz glamuroznu Birkinicu i damski šešir sa širokim obodom isfurala je ove natikače i američka reality zvijezda Khloe Kardashian - malo tko bi se to usudio, a njoj nitko ne može zamjeriti!

EXCLUSIVE TO INF.
May 6, 2016: Khloe Kardashian says goodbye to Cuba as she leaves the Parque Central Hotel brandishing a very expensive red crocodile Hermes Birkin handbag. The reality star recently caused controversy by posting a picture of herself next to a
Profimedia, INF

Ne smijemo zaboraviti reći niti da je ovakve natikače vrlo brzo nakon Adidasa (koji ih je lansirao još '60ih!) proizvoditi počela i (tada jugoslavenska) tvornica obuće Borovo pa ih mnogi kod nas i dalje zovemo - Borolete!

Linker
26. travanj 2024 22:04