REUTERS
S CRVENOG TEPIHA

4 odlična stylinga Dakote Johnson

Iako film "Pedeset nijansi mračniji" ne dobiva pozitivne kritike, što nije neočekivano nakon što je prvi nastavak bio nagrađen Zlatnom malinom za najgori film, američka glumica Dakota Johnson za svoj stil dobiva same pohvale.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine "Pedeset nijansi mračniji" napokon je stigao u kina. Povratak Anastasie Steel i Christiana Greyja, odnosno Dakote Johnson i Jamiea Dornana u ekranizaciji drugog nastavka bestselera E.L.James mnogi su s nestrpljenjem iščekivali jer donosi nove napetosti u njihovom odnosu. Anastasia mu pruži drugu šansu, ali nakon što napokon pronađu stabilnost, vraćaju se sjene iz Christianove prošlosti. I dok je Anastasia itekako odana Christianu, Dakota Johnson voli "šarati" kada su u pitanju modni dizajneri. Američka glumica oduševljava svojim kombinacijama koje bira za premijere, a dosad je zablistala u četiri kreacije različitih modnih kuća.

Nakon što je u Los Angelesu oduševila u nježno ružičastoj haljini kuće Valentino, za njemačku premijeru u Hamburgu odabrala je crnu šljokičastu haljinu francuske kuće Saint Laurent s visokim prorezom koja je mnoge podsjetila na kultnu haljinu i pozu Angeline Jolie s dodjele Oscara 2012. godine.

02 February 2017 - Los Angeles, California - Dakota Johnson.
Profimedia, TEMP Sipa Press

Europe premiere of
Profimedia, Face To Face A

Johnson se za premiju u Madridu ponovno odlučila za hit nijansu, ali je umjesto jednostavne slip haljine ovog puta odabrala raskošnu ružičastu kreaciju kuće Gucci s volanima. Oni su dodatno naglašeni zlatnim porubom, a kremasti ovratnik i mašna bili su detalj zahvaljujući kojem je svaki nakit bio suvišan.

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 08:  Actress Dakota Johnson attends 'Fifty Shades Darker' (Cincuenta Sombras Mas Oscuras) premiere at the Kinepolis cinema on February 8, 2017 in Madrid, Spain.  (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

Ipak, mnogi smatraju da je najbolji styling odabrala za premijeru u Londonu: Johnson je odabrala haljinu britanske kuće Alexander McQueen koju su krasili fantastični motivi morskih stvorenja, olupina i koraljnih grebena.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 09:  Dakota Johnson attends the UK Premiere of
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 08:12