Profimedia, Pacific coast news
NA PREMIJERI

Alexis Bledel zablistala u midi haljini ukrašenoj raznobojnim perlicama

Iako je najpoznatija kao Rory iz popularnog serijala Gilmoreice, Alexis Bledel dokazala se kao izvrsna glumica u novom dramskom serijalu "The Handmaid’s Tale", a svoj glumački uspjeh popratila je i izvrsnom modnom kombinacijom na premijeri serijala.

Midi haljina sastavljena od sitnih raznobojnih ukrasa je jedan od onih lookova na koji ne zaboravite tek tako. Radi se o kreaciji brenda Cushnie et Ochs koja je, unatoč šarenim perlicama, dovoljno elegantna za koktel-party ili premijeru filma. Iako su boje upečatljive i svijetle, tamni materijal na koji su perlice ušivene smanjuje njihovu istaknutost, a Alexis Bledel cijelu je kombinaciju dodatno "začinila" s upečatljivim modnim dodacima.

Unatoč dobro poznatom pravilu da boja torbice i cipela mora biti ista, zvijezda Gilmoreica odlučila se poigrati: odabrala je nježno žute sandale i clutch torbicu tirkizne boje, dok je lak za nokte bio u narančastoj nijansi.

164365, Alexis Bledel attends Hulu's Los Angeles premiere of 'The Handmaid's Tale' premiere. Los Angeles, California - Tuesday April 25, 2017., Image: 330244197, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Linker
19. travanj 2024 23:36