IMAXtree
Nosi mi se bijela boja

Bijeli džemper osvježit će svaki zimski outfit

Brojne modne kuće ove su se sezone odlučile vratiti već prokušanom i gotovo zaboravljenom trendu koji je žario i palio devedesetih - dobrom, starom, bijelom džemperu. Radi se o komadu koji vrlo vjerojatno ga već imate u ormaru, a za slučaj da nemate, krajnje je vrijeme da nabavite jedan.

Dok je većina "smrtnica" na njega gotovo u potpunosti zaboravila, veza između modnih insajderica i bijelih džempera kao da nikada nije ni prestala. Žene za čijim outfitima uzdišemo nose ga u svim prigodama: kombiniraju ga uz traperice i tenisice, svečane haljine, skunje, poslovna odijela... U hladnoj i sivoj zimi bijeli čupavac pravo je osvježenje, "osvjetaljava" i unosi dašak vedrine u svaku kombinaciju.

IMAXtree

Kratke bijele veste odlično pristaju uz traperice svih boja i oblika, dok oversized modeli izvrsno izgledaju u kombinaciji s ovosezonskim hitom - čizmama preko koljena, plisiranim suknjama, kožnatim hlačama... Ako ciljate na eleganciju, odlučite se za dolčevitu u kombinaciji s crnim sakoom, a ako ste, pak, skloniji ležernijim izdanjima, odlično ćete izgledati u snježnobijelom džemperu na kopčanje uparenom s robusnim čizmama.

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

Linker
25. travanj 2024 08:40