Profimedia
NOVI INSTAGRAM PROFIL

Emma Watson: Besprijekoran stil ljubiteljice održive mode

Iako britanska glumica Emma Watson dosad nije bila pretjerano aktivna na društvenim mrežama, nedavno je otvorila svoj drugi Instagram profil koji će biti posvećen modi i to onoj održivoj.

Na novom profilu "The Press Tour" Emma Watson će objavljivati fotografije s promocije filma "Ljepotica i zvijer". Osim što je stvoren za obožavatelje Disneyjevog klasika, bit će to dnevnik njezinih "održivih" modnih kombinacija. Ekološki osviještena glumica objavit će svaki svoj pomno odabran look i detaljno opisati što nosi. Tako je za prvo prikazivanje filma odabrala kreaciju kuće Oscar de la Renta napravljenu od organske svile i organskog pamuka, a nosila je i kaput brenda Stella McCartney, prvog luksuznog brenda koji u proizvodnji ne koristi kožu, perje niti krzno.

Profil je nastao u suradnji s njezinom stilisticom Rebeccom Corbin-Murray koja, jednako kao i Emma Watson, bira isključivo održivu modu, a najbolji primjer za to je posljednja kreacija koju je nosila - haljina kuće Louis Vuitton napravljena od recikliranog poliestera, odnosno plastičnih boca.

Linker
16. travanj 2024 15:21