Samo za nju

Glamurozni božićni pokloni koji će oduševiti svaku ženu sa stilom

Profinjen parfem, sat, nakit s porukom, odvažna torbica ili shopping? Ako ne znate što biste ovog Božića poklonili važnim ženama u svom životu, pogledajte naš top izbor 'darova za nju'

Božić se opasno bliži, a potraga za savršenim poklonima u punom je jeku.

Idealan poklon trebao bi se savršeno slagati s karakterom svoje buduće vlasnice, pokazati joj da je darivatelj dobro poznaje te komplimentirati njezinom već dobro izgrađenom stilu na šarmantan način.

Dobar parfem uvijek je odličan izbor, a ove sezone najpoželjniji je glamurozni novitet kuće Chanel, nazvan po osnivačici kultne modne kuće Gabrielle 'Coco' Chanel. Miris Chanel "Gabrielle", koji ste sigurno zamijetili po odličnoj reklami u kojoj neustrašivu, buntovnu ženu glumi Kirsten Dunst, profinjen je miris u kojem se isprepliću nježne cvjetne i citrusne note. 100 ml ovog hit parfema pronaći ćete u Douglasu po cijeni od 1109 kuna.

Kad su ženski pokloni u pitanju nikad ne možete pogriješiti ni s torbicom, kojih žene nikad nemaju dovoljno. Brend Tosca Blu svake sezone nudi fantastične komade, a naš favorit je ova crvena torbica s motivom labuda, koja se može nositi uz broje blagdanske kombinacije te zatim sigurno uploviti u veselo modno proljeće. Predivna torbica Tosca Blu možete kupiti po cijeni od 1999 kuna.

Damama kojima je svaka minuta važna poklonite sat, lijep i praktičan modni detalj koji će svakako oduševiti. U duhu Božića, pun pogodak mogao bi biti crveni sat brenda Furla, sa zlatnim kazaljkama i svjetlucavim kamenčićima. Ovaj crveni sat brenda Furla pronašli smo u Zaksu, po cijeni od 1720 kuna.

Želite li mami, prijateljici, djevojci ili supruzi više sreće u 2018. godini, pun pogodak mogao bi biti atraktivan komad nakita brenda Crystal Vision. Lančić sa zelenim kamenčićima i zlatnim privjeskom u obliku djeteline pun je pozitivnih motiva. Ovaj lančić s privjeskom potražite u dućanu Crystal Vision po cijeni od 395 kuna.

Ako dami za koju kupujete nema bolje relaksacije od šetnje prodajnim centrima, poklonite joj ono što najviše voli - shopping! Poklon bonove City Centera one cijenit će baš svatko jer omogućuju uživanje u kupnji i biranje poklona po vlastitom izboru.

Promo
Božićni pokloni City Centera one

Ako vam pak ponestane inspiracije za shopping, posjetite City Mix&Match stranicu i inspirirajte se brojnim novitetima.

Linker
18. travanj 2024 10:35