Profimedia, Insight Media
INSPIRACIJA

Jednostavan styling Jessice Albe idealan za svaki dan

Na predstavljanju suradnje britanske dizajnerice Victorije Beckham i američkog lanca trgovina Target posebno se istaknula glumica i poduzetnica Jessica Alba, poznata po svojem besprijekornom stilu.

Nova kolekcija namijenjena majkama i kćerima predstavljena je šik partyjem u Los Angelesu na koji su stigle brojne zvijezde. Među uzvanicama, koje su imale priliku prve "uhvatiti" komade iz cjenovno pristupačne linije Victorije Beckham bile su glumice Naomie Harris, Zoe Saldana, Kate Mara te Jessica Alba, koja već dugo godina preko svoje kompanije Honest surađuje s američkim Targetom. Osim što je na partyju uoči lansiranja kolekcije "upecala" dva komada za svoje kćeri, Alba je pokazala i odličan styling - jednostavan i ležeran, odličan za svaki dan, ali i za opuštenija večernja druženja.

Košulju s uzorkom pčela, iz nove kolekcije Victoria Beckham x Target, kombinirala je s trapericama brenda The Great, bijelo-sivim sandalama Loeffler Randall, te okruglim naušnicama, a kombinaciju je dopunila smeđim detaljima - torbicom i remenom.

April 1, 2017 - Los Angeles, California - Jessica Alba. Victoria Beckham for Target Launch Event. Photo, Image: 327445480, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media

Linker
19. travanj 2024 06:52