ZA VRELE DANE I NOĆI

Modne lekcije slavnih trendseterica: Što sve ovog ljeta čupaju iz ormara

Holivudske zvijezde ovih dana lete s jedne lokacije na drugu, a sve kako bi promovirale svoje nove filmove ili nadolazeće sezone serijala u kojima glume, a pritom stignu i izgledati odlično. I dok su se neke poznavateljice mode odlučile za vatrenocrvene haljine, druge su odabrale odijela, a treće su se, pak, pojavile u hit komadu sezone - malim bijelim haljinama.

Južnoafrička glumica Charlize Theron (41) za sve bitnije prilike bira odjeću modne kuće Dior, čija je ambasadorica, a to je učinila i za losanđelešku premijeru svog novog filma. "Atomska plavuša" pojavila se u kožnatom topu, prozirnoj košulji, suknji s resicama i gležnjačama s potpisom Dior i to u njezinoj omiljenoj boji - crnoj. Modna ziherašica svoj je stajling začinila sjajnim nakitom njujorške draguljarnice Fred Leighton, ali najviše su pažnje privukle njezine utrenirane noge. Često ih otkriva u minicama, poput one crvene kuće Givenchy koju je nosila na predstavljanju filma "Atomska plavuša" u Berlinu. Poput Theron, i pjevačica Rihanna (29) odabrala je hit boju sezone za europsku premijeru filma "Valerian".

LOS ANGELES, CA, USA - JULY 24: Actress Charlize Theron wearing a Christian Dior dress arrives at the Los Angeles Premiere Of Focus Features' 'Atomic Blonde' held at The Theatre at Ace Hotel on July 24, 2017 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Charlize Theron
<B>Ref: SPL1544018  240717  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

Barbadoška ljepotica ukrala je show na crvenom tepihu u Londonu. U filmu igra ulogu izvanzemaljke Bubble, a na premijeri znanstveno-fantastičnog uratka redatelja Luca Bessona, pojavila se od glave do pete u crvenom. Voluminozna haljina s dugačkim šlepom iz radionice talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, čiju je ružičastu pufastu kreaciju odabrala za američku premijeru, bila je sama po sebi dovoljna za "wow" efekt, a nije odmogao ni pogled na dekolte barbadoške pjevačice: ogoljela ramena i zalizana kosa stavila su ga u prvi plan. Crvenili su se i modni detalji - sandale s remenčićima, torbica i naušnice Chopard, a na usne je nanijela ruž u istoj nijansi.

LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Rihanna attends the
Getty Images

Njezina kolegica s velikog platna, bivša manekenka i filmska zvijezda u nastajanju Cara Delevingne (24) oduševila je u crnom odijelu kuće Burberry rađenom po mjeri. Svoj je jednostavan stajling upotpunila ekstravagantnim vintage nakitom kojeg je nosila preko dubokog izreza sakoa i ramena. U hlačama na crtu isticala se njezina vitka linija, a Britanka je dijamante nosila čak i na sandalama. Njezina je platinasto plava kosa malo narasla pa sada fura kratke šiške i trakicu, a upečatljiva je bila i šminka - dugački potez tušem wing eye i usne boje crvenog vina.

LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Cara Delevingne attends the
Getty Images

Za vrijeme trajanja Comic-Cona u San Diegu, na kojem je predstavljala film "Justice League" u kojoj se pojavljuje u ulozi Wonder Woman koja ju je proslavila, svjetskim medijima proširila se vijest da će film o superjunakinji - koji je zaradio 767,7 milijuna dolara diljem svijeta - dobiti drugi nastavak. Odlično raspoložena izraelska glumica Gal Gadot (32), koja je za film postigla zavidnu formu, pojavila se u šljokičastoj mini haljini dugih rukava britanske dizajnerice Stelle McCartney te je i zatvorena do grla izgledala neodoljivo. Uz malu bijelu haljinu i seksi sandale, odlučila se za minimalan make-up, a svoju je tamnu put naglasila ružem koraljne boje, baš kao i njezina britanska kolegica Thandie Newton (44).

SAN DIEGO, CA - JULY 22:  Actor Gal Gadot during the
Getty Images

Britanka je za predstavljanje trailera druge sezone popularnog znanstveno fantastičnog serijala Westworld, odabrala haljinu iz resort kolekcije svog omiljenog dizajnera Prabala Gurunga. Uz cvjetni print haljine midi dužine s tankim naramenicama odlično su pristajale statement zlatne naušnice s kristalićima u duginim bojama, a svoj je ljetni outfit zaokružila bez greške nanesenim koraljnim ružem.

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung) on

Uzorak je odabrala i mlada trendseterica Millie Bobby Brown (13) koja u serijalu Stranger Things tumači lik zagonetne djevojčice Eleven. U kratko je vrijeme osvojila brojne modne kuće, poput Calvin Kleina čije je zaštitno lice, a isfurala je kreaciju britanske dizajnerice Victorije Beckham. Ispod haljine s printom jagoda odjenula je romantičnu bijelu košulju bez rukava uz šarene sandale s blok potpeticom.

SAN DIEGO, CA - JULY 22:  Millie Bobby Brown attends SiriusXM's Entertainment Weekly Radio Channel Broadcasts From Comic Con 2017 at Hard Rock Hotel San Diego on July 22, 2017 in San Diego, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SiriusXM)
Getty Images for SiriusXM

U ljetnom raspoloženju je i Amerikanka Halle Berry (50), koja je u trendi komadu - off the shoulder bijeloj haljini, izgledala poput djevojčice! Nakon što je u San Diegu zabavljala publiku i kolege, stigla je u Miami na premijeru trilera "Kidnap". Famozno izgleda i u 50-oj godini života - mini haljina u stilu antičkih togi otkrila je njezine utegnute noge i zavidan dekolte, a zavezana kosa i minimalna šminka lice bez ijedne bore. Osim zanimljivih naušnica, nakit je nosila i u kosi, a na remenčićima nude sandala sjali su zlatni detalji.

MIAMI, FL - JULY 24:  Halle Berry attends the red carpet movie KIDNAP on July 24, 2017 in Miami, Florida.  (Photo by Gustavo Caballero/Getty Images for Allied Integrated Marketing)
Getty Images for Allied Integrat

Dvostruka Oskarovka poznata je po transformacijama za filmske uloge, a u novom nastavku filma "Thor: Ragnarok" u kojem igra božicu smrti Heli nosi darkerske outfite te izgleda neprepoznatljivo. No zato, Cate Blanchett (48) na crvenom tepihu ostaje vjerna svom stilu kojim je već mnogo puta zaradila titulu najbolje odjevene žene svijeta. Umjesto haljine holivudska kulerica koja nosi it rez sezone bob, odjenula karirano sivo odijelo američke modne marke Monse. Uz predimenzionirani sako i široke hlače s crvenom trakom sa strane isfurala je običnu bijelu majicu i metalik cipele.

SAN DIEGO, CA - JULY 22:  Actor Cate Blanchett from Marvel Studios Thor: Ragnarok' at the San Diego Comic-Con International 2017 Marvel Studios Panel in Hall H on July 22, 2017 in San Diego, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

Linker
19. travanj 2024 03:09