Reuters/Hanza Media
PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Modni odabiri s crvenog tepiha o kojima se priča

Sezona nagrada se nastavlja: u Los Angelesu je održana dodjela People's Choice Awards na kojima dobitnike biraju gledatelji. Ove godine kristalni trofej je, između ostalog, otišao u ruke Blake Lively i Jennifer Lopez, koje su ponovno zablistale na crvenom tepihu, a najveće iznenađenje večeri bio je glumac Johnny Depp.

Američkom glumcu pripala je nagrada za najdražu filmsku ikonu. To mu je ukupno 14. trofej po odabiru obožavatelja, kojima se u pomalo nesuvislom govoru zahvalio na podršci. Naime, prošlu godinu obilježio mu je razvod od Amber Heard, koji je finaliziran prošlog tjedna, a cijeli proces bio je poprilično izložen javnosti. Unatoč svemu, njegovi obožavatelji su ga i ove godine nagradili zbog čega je Depp odlučio osobno doći po nagradu.

- Večeras sam ovdje iz samo jednog jedinog razloga. Došao sam zbog vas, zbog ljudi koji su ostali uz mene i vjerovali mi u svakom trenutku. Hvala vam. Nemate pojma koliko cijenim to što ponovno stojim ovdje – izjavio je i dodao da je bio vrlo dirnut ljubaznošću i dobrim željama koje su u posljednjih nekoliko mjeseci bile upućene njegovoj obitelji i njemu. Depp se u svojem govoru zapravo osvrnuo na razvod od sada već bivše supruge. Naime, Amber Heard ga je optužila za nasilje i sve potkrijepila snimkama koje su procurile u javnost, ali to nije spriječilo njegove obožavatelje da ga ove godine odaberu za filmsku ikonu.

Osim njegovog govora, večer je obilježila i prva nagrada po odabiru gledatelja za Jennifer Lopez kao najbolju glumicu u kriminalističkom serijalu "Shades of Blue", dok su Ryan Reynolds i Blake Lively, jedan od omiljenih holivudskih bračnih parova, zajedno slavili - on je osvojio nagradu za najboljeg glumca, a ona za najbolju glumicu u drami.

Naravno, na dodjeli nagrada neizbježan je crveni tepih koji je na dodjeli People's Choice Awards posebno zanimljiv jer ne postoji točno određen dress code. Pjevačica i glumica Jennifer Lopez odabrala je kreaciju kuće Reema Acra s bogato ukrašenim gornjim dijelom, Blake Lively odjenula je razigranu haljinu s resicama Elie Saab, dok se najviše pričalo o neobičnom odabiru glumice Kristen Bell.

Linker
24. travanj 2024 09:59