Instagram/Izabel Kovacic
Ponovno pogodila

Nakon odijela, Izabel Kovačić sjajno isfurala još jedan trend sezone

Karirani uzorak ove sezone ne nose samo prinčevi i pripadnici visokog društva, već su svoje kapute, sakoe i hlače nabavile i brojne svjetske trendseterice. Ne zaostaju ni domaće dame, a kad su trendovi u pitanju nepogrešiva je Hrvatica sa španjolskom adresom.

Karirana odijela i kostimi nisu više rezervirani samo za poslovne žene - moderne inačice sivih it komada predstavljene su u jesenskim kolekcijama modnih kuća Alexander Wang, Michael Kors, Mulberry i Off-White, a trend s pista preuzeli su i brojni high street brendovi. Odijela, kaputi, sakoi i hlače s kariranim printom u sivoj boji nose brojne svjetske trendseterice, a među njima se našla i Izabel Kovačić. Umjesto hlača na crtu, palazzo ili culotte kroja koje su preplavile police dućana, 23-godišnjakinja je odabrala uski model s potpisom španjolskog high street giganta Zara.

Za razgledavanje znamenitosti portugalskog gradića Porta i "Chapel of Souls" - kapelice poznate po fasadi ukrašenoj bijelim i plavim pločicama s motivima iz života svetaca, vlasnica dječjeg brenda Lunilou odabrala je hlače od poliestera s "prince de Galles" uzorkom. Hlače visokog struka, kakve najčešće bira, naglasile su njezinu liniju pješčanog sata, a strogi uzorak ublažili su izrezi na nogavicama i gumbi. Uske hlače mogu se kupiti i u našim dućanima i to po primamljivoj cijeni od 299,90 kn.

Trendi Hrvatica sa španjolskom adresom ne krije ljubav prema high street modnim markama čije komade najčešće kombinira s onim dizajnerskim. Pa je tako nedavno, isfurala i ružičasto-crveni komplet s potpisom Mango te sivo odijelo koje je ukrasila Gucci remenom. Sivi hit komad iskombinirala je s plavom bluzom s našivenim biserima u kojoj se gotovo stopila s pozadinom, a lice je prekrila retro okvirima. U nastavku pogledajte 5 modela kariranih hlača koje možete isfurati na klasičan ili trendi način, baš kao supruge hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića.

zara.com
Model Zarinih hlača koje nosi Izabel Kovačić (299,90 kn)

mango.com
Mango (249,90 kn)

zara.com
Zara (299,90 kn)

hm.com
H&M (59,99 eur)

zara.com
Zara (229,90 kn)

Linker
16. travanj 2024 07:58