CROPIX
Trendi komad

Nataša Janjić nosi haljinu kakvu želimo ovog ljeta

Volani i prugice uvijek zavladaju ljetnim mjesecima, a tih dana domaće i svjetske trendseterice često posegnu i za komadima svijetloplave boje. Isto je napravila i splitska glumica kojoj romantična haljina u toj nijansi sjajno pristaje.

Iza glumice Nataše Janjić uspješno je razdoblje - gledali smo je na TV-u i velikom platnu te u predstavi "Nevidljivi" na daskama njezinog matičnog kazališta Gavella. Nakon napornog radnog tempa, glumica je rekla "dosta" obavezama i zaputila se u svoj rodni Split. Tamo vrijeme provodi u druženju s prijateljicama, kupanju na skrovitim plažama, bezbrižnim šetnjama gradom te se odmara prije početka nove kazališne sezone.

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Baš je s jedne takve šetnje crvenokosa glumica objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u svijetloplavoj mini haljini s izvezenim detaljima. Osim što boja haljine komplimentira njezinoj puti i kosi, u komadu s volanom i puf rukavima 35-godišnjakinja je izgledala poput djevojčice! A romantične pamučne haljine, pogotovo one s izvezenim sitnim cvjetićima i volančićima, slične onoj kakvu je isfurala Splićanka, mogu se pronaći na policama gotovo svih high street dućana. Vez i svijetloplava boja pun su pogodak za ljeto, a u nastavku možete pogledati haljinu koju smo pronašli u H&M-u.

hm.com
Haljina H&M (69,99 eur)

Linker
15. travanj 2024 16:04