Profimedia
INSPIRACIJA

Selena Gomez: 3 modne kombinacije u jednom danu

S obzirom na to da je pop pjevačica Selena Gomez bila zvijezda kampanje kuće Louis Vuitton, zaštitno je lice brenda Coach i okružena je vrhunskim dizajnerima nije čudno da uvijek izgleda besprijekorno. Bez obzira radi li se o crvenom tepihu ili običnom izlasku u grad njezin stil mnoge žele kopirati, a ovog puta je to pokazala s čak tri različite kombinacije u samo jednom danu.

Za promociju novog Netflixovog serijala "13 Reasons Why", Selena Gomez je promijenila čak tri outfita. New York je postao njena modna pista, a svaka od kombinacija vrijedna je pažnje.

Na Netflixov panel odjenula je crvenu bomber jaknu i crnu haljinu s cvjetnim uzorkom - oboje brenda Coach čije je zaštitno lice. Ipak, zvijezde stylinga bile su crne sandale kuće Givenchy s potpeticom u boji zlata.

NIGNY / Splash News

Elegantne sandale francuskog luksuznog brenda zadržala je i u idućoj kombinaciji: crno-bijela haljina iz proljetne kolekcije kuće Proenza Schouler s izrezima i mašnama bio je najodvažniji komad koji je odabrala.

TheStewartofNY/Splash News

Za treći i posljednji outfit dana kopirala je styling Victorije Beckham. Gomez je smeđu pletenu haljinu iz kolekcije britanske dizajnerice odjenula preko crvene košulje, a istu takvu kombinaciju nedavno je odabrala i Beckham. Jedina razlika bila je u tome što je slavna pjevačica svoju kombinaciju "začinila" sandalama s gepard uzorkom.

Profimedia, AKM-GSI

6 Dec 2016 - New York - USA

Victoria Beckham leaves her hotel in NYC., Image: 307733739, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
20. travanj 2024 06:32