Axel Arigato

Švedski brend čije ćete tenisice odmah poželjeti naručiti online

Na prvi pogled tenisice brenda Axel Arigato ne čine se po mnogočem drugačije od modela iz aktualnih kolekcija drugih brendova. No, kako kažu: "Razlike se očituju u nijansama", a to potvrđuje ovaj, još uvijek na tržištu svjež, brend iz Švedske.

Zapravo teško je odrediti porijeklo ovog brenda koji je započeo vrlo skromno 2014. godine kao isključivo online trgovina. Dizajner ovih elegantnih sportskih silueta je Šveđanin Max Svardh. On je odlučio izrađivati tenisice od najboljih materijala i zato oni dolaze iz Italije dok se izrada samih tenisica odvija u Portugalu. Svoju prvu ikad trgovinu brend Axel Arigato je otvorio u rujnu 2016., u londonskom Sohou, ali i dalje nastavlju dostavljati svoje proizvode diljem svijeta putem webshopa. S obzirom na sofisticiranu estetiku ovih tenisica zadržat ćemo se na posvojnom pridjevu 'švedski' brend.

AxelArigato.com

Čiste linije, umjerenost s bojama i poneki, već poznati, detalj poput kapice na vrhu tenisice oponašaju siluete legendarnih modernih stilova. Upravo zato ih je vrlo lako kombinirati uz dnevne i večernje odjevne kombinacije, a usudimo se reći da vrlo lako mogu postati omiljeni komad u ormaru. Kada govorimo o materijalima ovaj brend igra na sigurno i kvalitetno, a patentni zatvarači na nekima od modela prepoznatljiv su detalj. Osnivači brenda su željeli da tenisice budu dio high end ponude, ali cjenovno prihvatljive većini. Iza te ideje ponosno stoje i danas i zato se njihova cjena kreće između 150 i 180 eura.

U galeriji fotografija pogledajte neke od ljepših modela i više informacija potražite ovdje.

Linker
20. travanj 2024 02:50