J. Webber / Splash News
Zgodna i vrijedna

Već je 30 godina nitko ne može skinuti s trona!

Postoji li nešto što ona ne može? Iako je već 30 godina prisutna u svijetu mode i dalje je jedno od najtraženijih lica. A uz uspješnu manekensku karijeru i izlet u glumačke vode, sad se može pohvaliti i da je postala spisateljica te dizajnerica cipela.

Osim što i dalje krasi kampanje Chanela, Balmaina i L'Oreala, a na milanskom Tjednu mode ponovno je prošetala pistom na reviji Versace, Claudia Schiffer (47) može se pohvaliti i da je nedavno predstavila make-up kolekciju te knjigu povodom 30 godina karijere, a listi uspjeha pridodala je i titulu dizajnerice cipela. Jedna od najljepših žena svijeta sinoć je u New Yorku predstavila liniju cipela koju je kreirala za talijanski luksuzni brend cipela Aquazzura. Jedan od modela, gležnjače od brušene kože sa stiletto potpeticom Vendome, čija cijena iznosi 895 eura, odmah je i isfurala.

Fashion model Claudia Schiffer steps out wearing a metallic dress in NYC
<P>
Pictured: Claudia Schiffer
<B>Ref: SPL1601723  171017  </B><BR/>
Picture by: J. Webber / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
J. Webber / Splash News

Njemici, koji je nedavna dobila i vlastitu Barbie lutku, u kreiranju 8 statement modela za modernu ženu pomogao je glavni dizajner brenda Edgaro Osorio. "Djelomično zbog naše sinergije, djelomično zbog njegovog golemog talenta i nepogrešivog ukusa, kreirati ovu kolekciju s njim bilo je pravo zadovoljstvo – a nadam se da će i ženama koje ju nose pružiti jednako zadovoljstvo." rekla je novopečena modna dizajnerica. Među primamljivim i praktičnim modela nalaze se sandale s remenčićima, balerinke, kitten heel cipele, štikle s resicama, ravne čizme i špic čizme s visokom potpeticom. Cijene cipela kreću se od 575 do 995 eura, dio brojeva već je rasprodan online, a putem stranice Aquazzura mogu se naručiti i u Hrvatsku.

Aquazzura
Gležnjače Vendome (895 eur)

"Moje modno pravilo je: probaj nove stvari, ali uvijek budi vjerna svom stilu" otkrio je manekenka koja se na njujorškom događanju pojavila u haljini u svom stilu - mini dužine. I u 48. godini života može se pohvaliti fit figurom, na kojoj joj zavide i mnoge mlađe kolegice, a svoje noge voli istaknuti minicama. Odabrala je metalik haljinu, koja je hit komad sezone jesen/zima 2017./2018. uz koju je nosila guste crne čarape. Osim sjajnog komada i platinasto plavih uvojaka manekenke, pažnju je privlačio i zgodan modni detalj - torbica s očima dizajnerice Anye Hindmarch.

Aquazzura
Novopečena dizajnerica s modelima koje je osmislila

Glumica filma "Love Actually" u braku je s redateljem Matthewom Vaughnom već 15 godina, a roditelji su troje djece - sina Caspara Matthewa (14) te kćerkica Clementine Poppy (12) i Cosime Violet (7).

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18:  Director and writer Matthew Vaughn and Claudia Schiffer attend the 'Kingsman: The Golden Circle' World Premiere held at Odeon Leicester Square on September 18, 2017 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Slavni supermodel sa suprugom

Linker
20. travanj 2024 04:08