REUTERS
Lady Di ga je proslavilla

Jimmy Choo pokazao posljednje cipele koje je napravio za princezu Dianu

'Nije prigovarala, nikada njoj cipele nisu bile preuske ili prevelike. Uvijek me pitala za roditelje, za obitelj, za kćer... i uvijek je nosila vrećice.' Te i druge zanimljivosti otkrio je slavni postolar Jimmy Choo.

I danas omiljeni postolar podijelio je nježne uspomene koje gaji prema princezi Diani s kojom je radio za njezina života u kraljevskoj obitelji.

'Dianu sam upoznao u Kensingtonskoj palači, 20 godina pamtim taj dan. Došao sam na njezin poziv i prvo što mi je rekla bilo je 'Hvala što ste me došli vidjeti'. Uvijek me ponudila čajem ili kavom i kolačićima. Bila je tako prizemljena. Nikad se nije žalila, nije prigovarala. Nikada nije rekla da je cipele praviše stišću, ili da su prevelike. Nikad. Uvijek bi mi poslala zahvalnicu na kojoj je pisalo: 'Hvala Jimmy, hvala što si došao u Kensingtonsku Palaču zbog mene'', rekao je Jimmy Choo u britanskom Today show-u. Rekao je i da ga je, dok bi sjedili zajedno na podu i proučavali dizajn cipela, uvijek pitala kako mu je otac, kako majka, obitelj, kćer... 'Bila je jako ljubazna', rekao je.

'Jednom mi jerekla da će jednog dana možda i ona dizajnirati cipele. No, odmah je rekla da joj baš i ne ide s crtanjem cipela. A nakon što bismo završili s poslom, uvijek mi je pomogla spakirati cipele i nosila ih sa mnom do mog automobila. Ne samo prvi put, uvijek', kaže Choo.

Gledateljima showa pokazao je i ove cipele, koje je za Dianu napravio posljednje.

Screenshot Hello Magazin
Princeza Diana u Jimmy Choo cipelama 1997. Posljednje su ovo cipele koje je slavni postolar napravio samo za nju

The Princess of Wales, Princess Diana smiles at the awaiting crowds as she arrives for a Charity event at London's Dorchester Hotel hosted by former Pakistani cricketer Imran-Khan July 4. - RTXGOVL
Reuters
Princeza Diana na humanitarnoj večeri u hotelu Dorchester u Londonu.

Getty Images
Dizajner cipela Jimmy Choo

Linker
25. travanj 2024 07:27